intervju s glumicom

Tko je zanosna plavuša na pozornici Eurosonga? Sigurni smo da vam je odmah na prvu bila poznata!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Malin Akerman - 7 In Magazin: Malin Akerman - 6 In Magazin: Malin Akerman - 5 In Magazin: Malin Akerman - 4 In Magazin: Malin Akerman - 3 In Magazin: Malin Akerman - 2 +0 In Magazin: Malin Akerman - 1 Galerija

Nisu ovogodišnji glazbeni predstavnici jedini koje se pomno prati na pozornici Eurosonga. U voditeljskom tandemu zasigurno vam se poznatom učinila plavokosa Malin Akerman. Ovu holivudsku glumicu švedskih korijena, koja se pojavljuje u nizu serija i filmova, imali smo prilike intervjuirati u Monte Carlu. Pa evo što je za In magazin otkrila o svome privatnom životu, poliglotskim vještinama i poznavanju Hrvatske.

Oni koji su gledali urnebesno smiješnu komediju ''Zavodnik", bez sumnje se sjećaju partnerice Bena Stillera, plavuše švedskog podrijetla Malin Akerman. Svojom je energičnom i nasmiješenom pojavom na velikim ekranima postala svojevrsnom nasljednicom Cameron Diaz. Zato se publika diljem svijeta ugodno iznenadila vidjevši njezino lice na pozornici ovogodišnjeg Eurosonga.

45-godišnja Malin iza sebe ima više od 80 filmskih uloga, no sada se prvi put našla u onoj voditeljskoj, na najvažnijem glazbenom događanju u Europi, zajedno s komičarkom Petrom Mede, kojoj je ovo već treći voditeljski angažman na Eurosongu. Pomoću glume Malin je naučila nositi se i s disleksijom, a uz to je i pravi poliglot.

Od 2018. u sretnom je braku s drugim suprugom, glumcem Jackom Donnellyjem.

S glazbenim predstavnicima u Malmeu, Malin ima jednu zajedničku crtu. I ona se okušala u pjevanju, u grupi The Petalstones.

Vjerujemo kako će nakon euforije koju je Baby Lasagnja izazvao u njezinoj rodnoj Švedskoj, imati razlog više za posjet Lijepoj našoj.

Cijeli intervju pogledajte u prilogu In magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene