Pričale o dekolteima

Bivša kraljica svijeta, najseksepilnija domaća plesačica i atraktivna glasnovornica na jednom mjestu

Tina Walme (Marin Tironi/PIXSELL) Tina Walme (Marin Tironi/PIXSELL) 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme (Foto: Instagram) Tina Walme (Marin Tironi/PIXSELL) Valentina Walme i Davor Garić (Foto: Instagram) Valentina i Alan Walme (Foto: Dnevnik.hr) Jedna od kreacija Ivane Jurić (Foto: Dnevnik.hr) Nina Kraljić (Foto: Dnevnik.hr) Ivana Jurić (Foto: Dnevnik.hr) Nikolina Minovska (Foto: Dnevnik.hr) Mateja Vukmirović (Foto: Dnevnik.hr) Snježana Mehun i Davor Garić (Foto: Dnevnik.hr) +1 Grupna fotografija (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Vodimo vas na prvu samostalnu reviju dizajnerice Ivane Jurić. Slavne dame našem su Davoru Gariću povjerile i što očekuju od muškaraca kada ih vide u seksi haljinama dubokog dekoltea.

Ženstvenost, seksepil i elegancija zavladali su Zagrebom na prvoj samostalnoj reviji modne dizajnerice Ivane Jurić.

Pogledaj i ovo Mateja Vukmirović Sjećate se nje? Plijenila je pozornost kao atraktivna suradnica Milana Bandića, a sada se opet našla u fokusu zbog luksuza u kojem uživa!

''Naravno da je pravilo pokazati ono najbolje na ženskom tijelu. Svatko ima nešto, netko ima struk, netko grudi, netko bokove. U biti je jako bitno da naglasim ono što je najljepše, a sakrijem one neke nedostatke i mislim da mi to jako dobro uspijeva'', rekla nam je dizajnerica. 

Slavne dame napokon su priznale što očekuju od muškaraca kada se pojave s bujnim dekolteom. 

''Očekujemo da nas gledate u oči i naći ćemo se uvrijeđene ako nije tako iako znamo situaciju'', šali se Nina Kraljić, a šalu su prihvatile i cure iz benda Učiteljice. 

''Dekolte je radi drugih cura'', smiju se. 

Iz političkih voda u glamurozne modne na trenutak je uskočila desna ruka gradonačelnika Bandića. Glasnogovornica njegove stranke zabljesnula je na modnoj pisti u ulozi modela.

''Stvarno mogu reći da nije bilo lako. Nisam mogla odbiti poziv svoje prijateljice Ivane, ovo joj je prva samostalna revija, a i meni jedinstvena prilika da uskočim u ovako nešto glamurozno, ženstveno, i moram priznati - baš sam se lijepo osjećala'', rekla nam je Mateja Vukmirović, glasnogovornica stranke Bandić Milan 365 - Stranke rada i solidarnosti.  

Na reviji je bila i Tina Walme, koja se proslavila sudjelovanjem u showu ''Ples sa zvijezdama'', a otkrila nam je da je spomenuta emisija itekako potaknula ljude da plešu.

Prošlo je točno 30 godina otkad je Danijela Gračan proglašena Kraljicom svijeta.

''Obična djevojka iz Lovrana, koja je bila jako nesigurna i koja nije vjerovala u sebe, nisam htjela da se zna gdje sam, šta radim i kako idem na taj izbor. To mi je pokazalo da svatko od nas ima neke kvalitete i da treba vjerovati u sebe'', zaključila je.

Najraspjevanije domaće Učiteljice ne štrajkaju, nego rade punom parom. Novi singl s novom pjevačicom na vrhovima je top-ljestvica.

Pistom je prošetala i manekenka i najseksi Hrvatica 2013. Nikolina Minovska. Danas je u idiličnom braku i majka dvogodišnjeg Nikole.

''Majčinstvo je nešto najljepše što mi se dogodilo u životu i to je zaista najljepši i najzabavniji posao za mene. To mi je nekako prioritet, a sve ovo ostalo što dođe je nekako dodatna sreća u životu'', priznala nam je. 

A sreća je veća, povjerile su nam dame, i kad imaju priliku uskočiti u jednu takvu glamuroznu haljinu koja će istaknuti njihovu ženstvenost.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Kaya Ostojić (Foto: Instagram) Kaya Ostojić (Foto: Instagram) Kaya Ostojić (Foto: Instagram) Kaya Ostojić (Foto: Instagram) +9 Kaya Ostojić (Foto: Instagram) Celebrity Hrvatski nogometaš pokleknuo pred čarima zamamne Srpkinje koja se zbog njega razvela?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene