Showbizz blok

Dino: 'Ja sam poznat da ne volim živjeti od stare slave, niti baš puno od uspomena'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pregled aktualnosti započinjemo novopečenim roditeljima: Ana i Tomislav Karamarko dobili su kćerkicu. Poznati političar jučer je postao ponosni otac po treći put. Dok su pred njim neprospavane noći, Dino Merlin otkriva da su dobar san i svakodnevna aktivnost najvažniji za uspjeh.

Iako je jučer, na Dan neovisnosti, predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko imao mnogo posla, vjerujemo da mu je najdraži bio posjet Petrovoj bolnici. Njegova supruga Ana Šarić carskim je rezom rodila djevojčicu Katarinu. Karamarku je malena Kata treće dijete. Majka i djevojčica osjećaju se dobro, no do daljnjega će biti na Odjelu intenzivne skrbi, što je i uobičajeno za žene koje rode carskim rezom. Sretnim roditeljima mnogi su čestitali putem društvenih mreža, a najviše je pozornosti ipak dobila čestitka SDP-a.

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos - 4 Ekskluzivno za in magazin! Vlatka Pokos priznala nam je da je ponovno zaljubljena, evo što je otkrila o svom novom odabraniku!

Samo 3 dana od objave prekida ljubavne veze Vlatke Pokos i kanadskog poduzetnika Ivice Biljana, dogodio se veliki obrat. Iako ju je javno prozvao za ljubomoru i burnu prošlost koju joj ne može oprostiti, Ivica Biljan očito se predomislio. Za 24 sata Ivica je izjavio da je s Vlatkom ponovno u kontaktu te da razgovaraju o obnovi veze.

Mlađi muškarci, sadržaji neprimjereni mlađima od 18 i milijunski iznosi

Iako Dino Merlin ne prestaje nizati glazbene uspješnice, iza njega je više od 15 studijskih i live albuma. Ovaj sarajevski glazbenik tvrdi da slavu treba znati živjeti.

'Ja sam poznat da ne volim živjet od stare slave, niti baš puno od uspomena. Jer kako kaže jedna misao da sretan čovjek nema prošlost. A nesrtean čovjek nema ništa osim prošlosti', rekao je Dino.

Više o zbivanjima u svijetu showbizza pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene