nije očekivala

Petra Kurtela nakon ispadanja iz "Plesa sa zvijezdama" otkrila čija ju je reakcija posebno iznenadila: "To prije nikad nisam vidjela!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Petra i Damir u Plesu sa zvijezdama - 1 In Magazin: Petra i Damir u Plesu sa zvijezdama - 2 In Magazin: Petra i Damir u Plesu sa zvijezdama - 3 In Magazin: Petra i Damir u Plesu sa zvijezdama - 4 In Magazin: Petra i Damir u Plesu sa zvijezdama - 5 In Magazin: Petra i Damir u Plesu sa zvijezdama - 6 In Magazin: Petra i Damir u Plesu sa zvijezdama - 7 In Magazin: Petra i Damir u Plesu sa zvijezdama - 8 In Magazin: Petra Kurtela Petra i Damir napustili su Ples sa zvijezdama - 2 +19 Petra i Damir - 2 Galerija

"Ples sa zvijezdama" napustili su glumica Petra Kurtela i njezin mentor Damir Horvatinčić. Nakon što su se slegnuli dojmovi, ispričali su kako će pamtiti ovu plesnu avanturu života prepunu uzbuđenja, euforije, ali i pokoje svađe i ocjene koje nisu očekivali. S Petrom i Damirom razgovarao je Davor Garić.

Strastveni paso doble bio je njihov posljednji ples. Petra i Damir napustili su "Ples sa zvijezdama" i napokon se naspavali.

Pogledaj i ovo Damir Horvatinčić, Petra Kurtela ''ništa ispod tepiha'' Petra i Damir progovorili o situaciji zbog koje je nastala mala gungula: ''Nešto smo se porječkali...''

"Nismo se naspavali, krivo, netočan navod", odmah se požalila Petra.

Iako do "Plesa sa zvijezdama" nije imala previše dodirnih točaka s plesom, Petra je u Damirovim rukama postala prava zvijezda plesnog podija.

"Ja sam zaista ponosan na nju jer ona je izrasla u jednog lijepog, krasnog labuda", pohvalio ju je mentor Damir.

U tom je procesu bilo i ljubavi i svađe, baš kao i u svakom odnosu.

"Tu se dogodi cijela paleta emocija, znači ne može se ne dogoditi, mi smo prošli sve. I zato, ako tu klikneš s nekim, to je za cijeli život. Ja s nekim prijateljima nisam u četiri godine proživjela što sam s Damirom u tri mjeseca."

Uz prijatelje i obitelj, Petrina je najveća potpora bio sin Relja.

"Mislila sam da Relja to neće doživljavati tako, ali u njemu se probudio neki poseban ponos koji ja prije nikad nisam vidjela. Jučer navečer mi je rekao: 'Zašto, mama, više nećeš plesati? Ja bih te volio još gledati na televiziji'", otkrila je.

Damir nastavlja u plesnom ritmu. Plesna škola, grupe i budući mladenci koje priprema za prvi ples.

"Potrebno je jedno 5-6 školskih sati da bi se ta koreografija uvježbala. Naravno, to nije cijela pjesma, nego samo jedan dio, i njima je to sve super jer što kraće plešu, to im je bolje", objasnio je Damir.

Avantura u "Plesu sa zvijezdama" za njih je završena, no znači li to da više neće plesati zajedno?

"Ja sam rekla da ne možemo stati, tako da ćemo sad iskoristiti još malo ove prostore dok nas ne izbace i vježbat ćemo ples koji nam nije suđen", kazala je kroz smijeh Petra.

"Pozdrav djeco, doći će tata uskoro opet kući", našalio se Damir.

"Moramo još malo", zaključila je Petra.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Dabović Milica Dabović Milica Dabović Milica Dabović - 13 +17 Milica Dabović - 8 Celebrity Procurile eksplicitne fotografije bivše srpske košarkašice koju smo gledali i u Survivoru: "U pitanju je osveta mog bivšeg"

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Halle Berry - 2 Halle Berry - 3 Halle Berry i Van Hunt - 8 Halle Berry i Van Hunt - 7 +13 Halle Berry i Van Hunt - 6 Celebrity Potpuno gola glumica pijuckala vino na balkonu pa poručila: ''Radim ono što želim raditi!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene