''Ne bih opet to gledala''

Plesom grudima zapanjila je žiri: ''Ja ovo promatram kao talent određenih dijelova tijela''

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Wendi Superstar, Supertalent - 10 Supertalent - 1 Supertalent - 2 Supertalent - 3 Supertalent - 4 +0 Supertalent - 5 Galerija

Od sjajnih pjevačkih i plesnih nastupa, do plesa grudima ili pak vatrenog performansa - u Supertalentu se doista može vidjeti cijela lepeza nastupa. Ono što je sigurno - zabava, iznenađenja, nevjerica, ali i suze, su zajamčeni. Stiže kratki pregled sinoćnje treće audicijske emisije.

Neki su oduševili, neki impresionirali, a neki zapanjili članove žirija. Bilo je i onih koji su ih nasmijali do suza. Treću audicijsku emisiju Supertalenta definitivno su obilježili neki neobični talenti, poput plesa grudima Wendi Superstar. 

Pogledaj i ovo Snimanje promo spota za Supertalent kakav spoj! Pogledajte kako su članovi žirija MasterChefa iznenadili kolege iz Supertalenta, netko je bio posebno sretan što je upoznao Melkiora!

"Ja ovo promatram kao talent određenih dijelova tijela, iako ovo ne bih htjela opet gledati, jer nije oku ugodno, jedino je fora bila špaga", poručila joj je Martina Tomčić koja se također nije mogla prestati smijati.

U skupini neobičnih vještina ili onih izuzetno spretnih i oku ugodnih pokazali su se Denis Dejanović, vatrenim spektaklom, ali i Nemanja Pejčić, freestyle nogometom.

13-godišnji Leon Grgić latinoamerički i standardni ples otplesao je sam jer plesnu partnericu nema pa se nada naći je putem Supertalenta.

Sam na pozornici plesao je i August Popijač, no čak ni Majina pjesma nije mu osigurala prolazak

Koliko ples može biti fantastičan, demonstrirao je Plesno-gimnastički klub Flik svojom plesnom akrobatikom.

Skupina Chicas slovensku narodnu glazbu spojila je s hrvatskom.

17-godišnja Ivana Dugonjić pjevala je sama i potpuno osvojila svojim nastupom i žiri i publiku.

A to je pošlo za rukom i Slovencu Kristijanu Crnici. 

Yogmani se u Hrvatsku preselio iz Nepala i na Supertalentu predstavio svojom izvedbom Bebekove pjesme, no nije uspio osvojiti žiri. Već idućeg vikenda nas čeka nova audicijska emisija showa i pregršt talenata!

Podsjetimo, još tri Zlatna gumba nisu stisnuta!

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene