Našli joj zamjerku

Nives se uvukla u haljinu nalik na zmijsku kožu pa odgovorila na komentare da je nabacila koju kilu

Ivana Banfić (Foto: Dnevnik.hr) Ivana Banfić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Banfić (Foto: Dnevnik.hr) Antea Kodžoman pozira (Foto: Dnevnik.hr) Antea Kodžoman (Foto: Dnevnik.hr) Josipa Pavičić Berardini (Foto: Dnevnik.hr) Brišar, Mehun i Kodžoman (Foto: Dnevnik.hr) Maja Cvjetković Kević (Foto: Dnevnik.hr) +0 Snježana Mehun i Antun Tin Brišar (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Reviju modnog brenda Duchess došli su pogledati brojni poznati, a nije ju propustio ni bivši premijer Zlatko Mateša koji za to ima poseban razlog.

Gdje god se pojavi, sve poglede ukrade zanosna Nives Celzijus. Iako joj je teško naći zamjerku, nemilosrdni kritičari s društvenih mreža i to su uspjeli. Na društvenim mrežama pisali su joj da se udebljala. 

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 2 istaknula i najjači adut Provokativna Nives počastila je pratitelje prizorom u lepršavoj haljinici, i u prirodnom izdanju oduzima dah: "Najbolje što Hrvatska ima..."

''Samo da kažem da je ovo ovakav kroj, dakle struk je tu...Jesi li možda ponio metar da izmjerimo i provjerimo'', šalila se Nives u svom stilu. 

Nives je blistala u haljini prijateljice i poduzetnice Snježane Mehun koja je predstavila novu kolekciju svojeg brenda Duchess.

''Ovo je naša šesta kolekcija, nastavak onoga što smo do sada radili. Mi radimo za urbanu ženu koja u svakom trenutku želi biti lijepo odjevena, elegantna. Inače, što god Antea Kodžoman odjene mi prodamo iste sekunde! Tako da možemo računati da ovaj pepita uzorak odlazi odmah!'', objasnila je Snježana. 

Kraljica Hrvatske '99., a sadašnja direktorica marketinga nogometnog kluba Lokomotiva vlasnica je jednog od najboljih tijela na domaćoj sceni. Evo njezine tajne!

''To je više nekakav način života na koji sam ja navikla, od malena se bavim nekakvim sportom, plesom. Navika pravilne ishrane, ali nemojte misliti da preskačem slatko'', kaže. 

Jedan od rijetkih muškaraca koji je gledao reviju bio je Zlatko Mateša, bivši hrvatski premijer. 

''Ja imam nešto malo zasluga oko ovog Snježaninog projekta jer sam zajedno s njom promislio i došao do ovog imena koji čitava njezina kolekcija nosi'', otkrio nam je. 

Dance zvijezde devedesetih Josipa Pavičić Berardini i Ivana Banfić i danas su itekako zaposlene. I. Bee kaže da sada nastupa više nego ikad, a priprema i veliko iznenađenje.

''Upravo sam završila knjigu o devedesetima, o I. Bee, kako je ta glazba nastajala, kako smo mi to radili, sva putovanja, putešestvije i zakulisne priče'', otkrila nam je. 

Više o svemu pogledajte u našem video prilogu. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Kim Kardashian i Kendall Jenner (Foto: AFP) Kendall Jenner (Foto: Profimedia) +5 Kendall Jenner (Foto: Instagram) Celebrity Donedavno je bila najčednija članica slavne obitelji, a sada pokazuje i više nego što bi trebala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene