neočekivano

Ovime je šokirao javnost!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako se aktivno bavi glazbom već petnaest godina, Mario Huljev je novije ime na hrvatskoj estradi.

Da je riječ o talentiranom mladom glazbeniku, dokazuje i činjenica da je prošle godine osvojio Porin za najboljeg debitanta. Ovih je dana na koncertu predstavio javnosti svoj novi album 'Dođi po još'. Što nam je rekao o suradnji s Arsenom Dedićem, zanimljivom hodanju gradom u konjskim kopitima i obožavateljicama, saznajte u prilogu Slavice Parlov.

Pogledaj i ovo Baby Lasagna na Porinu - 1 nije ju ispuštao iz ruku Baby Lasagna na Porin je stigao u društvu djevojke koja mu je velika podrška u svemu što radi

VIDEO Mario Huljev najavio novi album nadnaravnim spotom

Prošlu godinu Mario Huljev okrunio je osvajanjem Porina za najboljeg debitanta. Ove godine uspjehe je nastavio nizati i snimio album 'Dođi po još'. Energičnim nastupom i osebujnim glasom, publici je predstavio svoje nove glazbene poslastice.

U svrhu promocije novog spota za pjesmu 'Dođi po još' Mario s kopitima na nogama prošetao središtem Zagreba.

'Prvo ženske reagiraju, one iskažu hrabrost, muškarci pogledaju ispod oka i neće ništa reagirat, reakcije su 'e sad vidiš kako je nama ženama', objasnio je.

Na novom albumu je i njegova uspješnica „Novo" koju mu je napisao Arsen Dedić.

'Na lijepom papiru odštampano na starom stroju s pečatom i potpisom Arsena Dedića dva primjerka smo dobili teksta i to smo snimili odmah i nema tu, to odmah klizi, odmah prvi tako je bio ok. Nama je bilo potrebno moćno pero Arsena Dedića na toj pjesmi tak da je sve ispalo kako treba', kaže Mario.

Čini se kako se sreća ne prestaje osmjehivati mladom glazbeniku, i ove je godine naime nominiran za nagradu Porin. Ovaj put u kategoriji najbolja muška vokalna izvedba. Konkurenti su mu Oliver i Massimo.

Poslovnim uspjesima Mario dodaje i osobne. Već neko vrijeme sretno je zaljubljen.

Ovaj osebujni glazbenik koji bi svojim glazbenim senzibilitetom mogao popuniti prazninu koja je ostala nakon odlaska Dina Dvornika, nastupit će i na ovogodišnjem Lošinj Jazz Festivalu čemu se posebno raduje

Prilog u cijelosti pogledajte u In Magazinu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene