Slatke muke

Prava strka i frka u domu Maje Šuput: ''I ja krenem i nervoza me primi, takav me znoj oblio, ja sam problijedjela...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Maja Šuput - 2 In Magazin: Maja Šuput - 1 In Magazin: Maja Šuput - 3 In Magazin: Maja Šuput - 4 In Magazin: Maja Šuput - 5 In Magazin: Maja Šuput - 6 In Magazin: Maja Šuput - 7 In Magazin: Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 +19 Maja Šuput - 3 Galerija

Sin Maje Šuput Bloom još nije progovorio hrvatski, a već je krenuo na satove engleskog jezika. Nedavno je u njihovu domu nastala i prava drama zbog Bloomova prvog šišanja. Maja kaže da je skoro doživjela infarkt, pa su odustali od skraćivanja njegove duge kose. Kako je Maja uredila svoj dom za blagdane, zna naš Davor Garić.

Prosinac je i za Maju jedan od onih mjeseci kad radi svaki dan, a odmora jednostavno nema.

''Dvanaesti je kao šesti, dva najnapornija mjeseca. Dobro, i deveti je bio, i cijelo ljeto je bilo... '' započela je Maja razgovor. 

Nedavno je u njihovu domu bila prava drama! Bloom je morao na prvo šišanje u životu, no planovi su se izjalovili.

''Frajer ima kosu do pola leđa, ja mu sušim kosu po pol sata. To nije zezancija, svoju ne sušim, njemu sušim. I krenem ja, frizera naručim da dođe mimo radnog vremena, da se posveti djetetu, što ja znam, dijete prvi put ide na šišanje. Frizer krene i ja krenem i mene takva nervoza, takav znoj me oblio, ja sam problijedjela. Skužila sam da će me infarkt klepiti ako ga odvezem na šišanje. Samo sam ga vratila doma, nazvala sam frizera i rekla: Nemoj', a frizer kaže: ''Srce me je boljelo putem, ne mogu ni ja!' Tako  smo rekli da ćemo se još malo psihički pripremiti'', ispričala je Maja. 

Bloom će, čini se, biti pravi poliglot. Nema još ni dvije godine, a već ide na satove engleskog jezika.

''Mislim, to je smiješno da ide na engleski jer oni se tamo igraju kao na engleskom, ali nitko ništa ne govori, nego učiteljica govori na engleskom, ali oni se kunu da je taj program sjajan i da to djeci ostaje'', objasnila je Maja. 

A je li progovorio hrvatski?

''Pa, priča gluparije - ajde, tata, de, alo, i takve neke stvari i pjeva'', rekla je. 

Pogledaj i ovo Maja Šuput ma kakav je on bombon! Maja Šuput podijelila je presladak razgovor sa sinom oko njezine haljine, evo zašto se Bloom naljutio na mamu!

Uz majčinske i glazbene obveze, Maja je i u poduzetničkim vodama velika riba. U svoj je brend nedavno uvrstila i make-up za djevojčice. Naime, i ona se rano počela šminkati.

''Ja znam da je moj stari bio totalno protiv toga i ja sam silno htjela brzo odrasti pa sam stavljala grudnjak na ništa i šminkala se. Sjećam se da mi je stari rekao: 'Kamo ideš takva? Ajde sad se lijepo umij i tek onda možeš van!' A meni suza suzu gonu, sve frendice namazane, ja ne smijem. I onda stari trikovi, opereš se doma, isplačeš se, 'ne volim te' i te fore. Onda odeš van i u torbici imaš maskaru ili nešto i opet se namažeš i opereš prije nego što dođeš doma! Ja ne znam kako starci nisu kužili kakve smo mi sve gluposti radili, ali ovaj dječji make-up koji mi prodajemo, to je fakat za curice, za igru. Ne mislim da će se curica od 4 godine namazati i otići u disko. Osim ako nema baby disko! Pa, to bih mogla otvorit - baby disko'', objasnila je Maja. 

Ako i dođe do toga, zna tko će joj biti najveća potpora. Sa suprugom Nenadom miješa posao i ljubav, no mnogo obveza i Bloom ostavljaju malo vremena za romantiku.

''Kad ja njega uspavam, pogledam muža i već i Nenad spava lagano jer on nema baš taj noćni tempo kao i ja. On radi svoj posao, ja svoj, navečer smo muž i žena pola sata, onda zaspimo oboje. Međutim imam bezuvjetnu podršku u ovom svemu, u ovom kaosu što radim- Da njega nema, ja ne znam kako bismo... Ja dođem sa Supertalenta u ponoć doma, uvijek me čeka večera. On zna da ću ja doći fakat gladna i u adrenalinu. Ne mogu ja sad reći laku noć, idem se umiti pa zaspati, pa ne ide to tako. Tebi još srce radi sto na sat, uvijek imaš neku anegdotu za ispričati. Dođem toliko gladna, da me on ne dočeka s večerom, što bih ja, nešto iz frižidera. Nije mi to fora, hoću večeru! Hahahaha! Tako da da, jako se podupiremo'', ispričala je Maja. 

Za 2023. najavila je brojna iznenađenja iz svoje radionice, a godinu će otvoriti odmarajući se na Mauricijusu. Čini se da Maja živi život iz snova.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene