Pjevačica i glumica

Maja Šuput o prvom poljupcu: 'Prvi put me bilo strah'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Na probama mjuzikla Footloose nije dosadno. Već uhodanoj ekipi, predvođenoj pjevačicom Majom Šuput, pridružio se i Damir Kedžo.

Prvi plesni koraci ovog dvojca nisu prošli bez posljedica.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "O bože, ovo je wow!" Je li ovo najsmjelije izdanje Maje Šuput? Strateške je dijelove prekrila na domišljat način, a ispod haljine nije nosila baš ništa!

'Danas me dobro izlemo. To ćemo vidjet sutra, obično ne poplavi isti tren ali pretpostavljam. Niste vidjeli ujutro što smo radili, bilo je dva tri dobra udarca ali to je znak da se on jako uživio, da je dao sve od sebe. Mislim ja ću mu vratit od sad svaki put, ili ću mu naplatit, svaki udarac po jedno 50 kuna, da budem bogata kad izađem iz kazališta', rekla je Maja Šuput.

Maja se 'raspištoljila' - Djevojačka večer se otela kontroli!

Popularni svjetski mjuzikl u hrvatskoj inačici već je oduševio mnoge. Nakon uloge svećenika u mjuziklu ''Crna kuća'' Damir Kedžo ovog je puta uskočio u kožu i čizme opasnog frajera. 'Ja bi trebao biti kao neki gangster, cooler, sileđija. Vidjet ćemo koliko će mi to uspjet', objasnio je Kedžo.

Iako joj privatno takvog iskustva ne manjka, Maja je u Footloosu prvi put okusila glumački poljubac na pozornici. 'Prvi put me bilo strah i bilo mi je malo neugodno. Imam toliko godina a kad sam se trebala prvi put poljubit, ono ko klinka neka, ''ja sam se ljubila''. Onda kad sam to probala s njim 10, 15 puta onda je bilo OK, ti si stara priča, već mi je to sad bilo ok al na izvedbi je stvarno puno emocija. Ja sam se toliko unjela u to pjevanje i tu emociju, puno strasti onda su mi ljudi ''hmmm, pa baš ste se poljubili''! Hahaha', dodala je Maja.

Kolege za Maju imaju samo riječi hvale. 'Stvarno me oduševila koliko je radišna, voli se skidati na pozornici al to je isto dio uloge njezine tako da pridobijemo i taj dio publike ...hahahahha', rekao je Bojan.

Koliko god na probama bili opušteni, kad stupe na pozornicu, pravi su profesionalci. Cijeli prilog pogledajte u In Magazinu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene