Životna promjena!

Maja Šabić pobjednica je pete sezone MasterChefa: "Znači osjećaj je nestvaran, trebam prespavati, ringišpil emocija!"

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šabić, MasterChef - 33 Maja Šabić, MasterChef - 32 Maja Šabić, MasterChef - 31 Maja Šabić, MasterChef - 30 Maja Šabić, MasterChef - 29 Maja Šabić, MasterChef - 28 Maja Šabić, MasterChef - 27 Maja Šabić, MasterChef - 26 Maja Šabić, MasterChef - 25 Maja Šabić, MasterChef - 24 +22 Maja Šabić, MasterChef - 23 Galerija

37-godišnja Maja Šabić iz Pule pobjednica je pete sezone MasterChefa. U zanimljivom i stresnom finalu bila je bolja od Lore Cepetić te je uz laskavu titulu osvojila i 200 tisuća kuna. Dojmove nakon velikog finala djevojke su podijelile s Bojanom Kosijerom.

"Znači osjećaj je nestvaran, trebam prespavati. Mislim svjesna sam da sam osvojila MasterChef, ali to je takav sad ringišpil emocija u meni da baš trebam prespavati. Finale je bilo užasno naporno, žiri nam je jako dignuo ljestvicu, slobodno mogu reći već na početku showa, a zadnja tri četiri izazova su nas dobro pripremili za ovo što nas je danas čekalo", izjavila je pobjednica Maja.

Pogledaj i ovo Stjepan Vukadin "Velika mi je čast!" Evo tko će zamijeniti Melkiora i Damira u MasterChefu, chefu Vukiju pridružuju se dobro poznata imena!

"Ja sam presretna i sa sobom i s Majom pogotovo. Mislim da smo odradile vrhunski posao i jedna i druga, uspjele sve što smo si zamislile i servirati na tanjurima, to nam je i jednoj i drugoj bilo jako bitno. Ali za Maju mi je posebno jako drago i naravno – imamo žensku MasterCheficu ove godine!", zaključila je Lora Cepetić.

Ekonomistica Maja je prije MasterChefa dala otkaz i željela promjenu u životu, koju će joj pobjeda u MasterChefu, sigurni smo, i omogućiti.

"Svakako MasterChef mijenja živote, ja sam svoju promjenu započela još početkom godine, nastavila se sa samom prijavom na MasterChef i sigurno moj život sada kreće u nekom totalno desetom smjeru. Slastice su moja velika strast i ljubav tako da u tom nekom smjeru ću sigurno ići", otkrila je Maja.

A prije toga će prvo proslaviti pobjedu sa svojim najmilijima na fešti na kojoj se ne namjerava primati kuhače.

"Ne kuham na nikakvoj fešti, samo ću se veseliti, smijati i to je to. Neka drugi kuhaju, ja sam dovoljno kuhala ovdje u posljednja dva i pol mjeseca", zaključila je.

Nova TV vam već priprema novu sezonu MasterChefa za koju se možete prijaviti na na telefon 060 800 061 ili putem web upitnika na novatv.hr/masterchef.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene