Njezina nasljednica?

Ljupka Gojić pronašla novu nadu domaćeg manekenstva: Pogledajte kako izgleda djevojka zbog koje je naš dizajner zamalo pao u nesvijest!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Ljupka Gojić Mikić - 1 Ljupka Gojić Mikić - 2 Marko Plukavec i Tia Medić Tia Medić Tia Medić Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić Jelena Rozga i Ljupka Gojić Mikić - 3 Ljupka Gojić Mikić - 4 +12 Ljupka Gojić Mikić - 3 Galerija

Misteriozni faktor x, koji čini svaku uspješnu manekenku, prepoznaju rijetki. No našoj najuspješnijoj manekenki Ljupki Gojić Mikić to ne stvara problem. U mladoj Tiji Medić prepoznala je novu nadu domaćeg manekenstva. Zašto misli da će osvojiti svjetski vrh, otkrila je za IN magazin

Cindy Crawford otkrio je lokalni fotograf. Na srednjoškolskoj nogometnoj utakmici upravo je nju izdvojio iz gomile. Otkrivanje Kate Moss skrivilo je kašnjenje leta. Dok ga je čekala, primijetio ju je agent. Gisele Bündchen otkrivena je u fast foodu, Claudia Schiffer u noćnom klubu, a Naomi Campbell u šopingu.

Pogledaj i ovo Branka Krstulović, poduzetnica (Foto: Dnevnik.hr) Bivša Miss Lijepa Branka o nogometnom ludilu: "Doma imam četiri muškarca koji to puno bolje prate"

"Meni je to uvijek bilo nešto jako smiješno i čudno kad bi govorili o faktoru x, ali očito nešto ima u tome jer to sigurno nije samo izgled nego i karakter", kaže Ljupka Gojić Mikić.

Faktor x, ali i posve originalnu priču ima i Tia Medić. Potencijal za modeling u kćeri svoje najbolje prijateljice Ljupka Gojić Mikić primijetila je još dok je bila dijete.

"Otkad je bila beba, imam neki osjećaj da bi mogla krenuti ne putem svoje mame nego mojim. Posebna je cura, drugačija, a ono što ja osjećam, a možda to oni koji nisu u tom svijetu ne mogu prepoznati, jest da ima tu energiju modela", tvrdi Ljupka.

"Od odrastanja sam u tome, uvučena sam u to, slušam puno o tome i svidjelo mi se još dok sam bila mala. S jedanaest godina imala sam prvi nekakav photoshooting i tad mi je to bilo fenomenalno i najbolje iskustvo, i otad mi je to baš želja", govori Tia Medić.

"Mi koji smo odrasli u tom svijetu, koji smo u tom svijetu, naravno da se prepoznajemo po držanju, izgledu, po crtama lica", kaže Ljupka, čija podrška Tiji puno znači.

"Najviše od ikoga, njezina je riječ najbolje što možete dobiti. Savjetovala mi je da budem svoja i samo jako", priča Tia, koju je ekipa IN magazina zatekla u backstageu, gdje su je pripremali za prvi izlazak na pistu.

"S obzirom na to da želimo da ta kosa, dok je model na pisti, ima svoj flow, nismo radili sa čvrstim gelovima, nego smo više išli na uljne varijante i preparate na uljnoj bazi", priča frizer Ante Pažanin.

"Ima jako puno čupanja za kosu, primjerice, ti s kovrčavom kosom na slijedeću reviju moraš doći s ravnom kosom i moraju ti izravnati kosu... Na kraju si iscrpljen", prisjeća se Ljupka.

"Kad vas Ljupka Gojić nazove i kaže da ima nekoga, vi na neviđeno kažete - da, molim vas neka dođe. A onda je došla i pao sam u nesvijest. I ne vjerujem da joj je ovo prva revija jer ima nevjerojatnu energiju i super hoda, ali prestat ću je hvaliti da nešto ne zezne. Treme nema, malo, ali OK je", oduševljen je dizajner Marko Plukavec.

"Dok sam pratila tjedne mode, znam da su uvijek postojale cure koje su bolje radile u Milanu ili neke koje su bolje radile u Parizu", priča Ljupka, a Tiju za početak vidi u Parizu.

Možemo li možda i Ljupku očekivati jedan dan ponovno na modnoj pisti?

"Ne znam, ako me se netko sjeti i pozove. Danas sam bila ovdje ranije kad nikoga nije bilo, stala sam na ovu pistu i mislila hoće li me tko vidjeti. Malo sam prošetala za svoj gušt", priznaje.

A vidi li faktor x i u svojim kćerima?

"Pa, ne znam, uvijek ti je lakše s tuđim", zaključila je Ljupka kroz smijeh.

Bilo bi lijepo jednog dana vidjeti Tiju i Ljupku zajedno na pisti.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew McConaughey Matthew McConaughey i Woody Harrelson - 4 Matthew McConaughey i Camilla Alves Matthew McConaughey +8 Matthew McConaughey (Foto: Profimedia) Celebrity Holivudski miljenik žena počastio fotkom na kojoj je potpuno gol, a cijeli je prizor pomalo bizaran!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 5 +30 Nives Celzijus - 4 Celebrity Pogledajte kako se Nives Celzijus ponijela u pomalo neugodnoj situaciji u kojoj se našla zbog haljine sa seksi detaljem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene