Otkrila i svoje favorite!

Jelica Boto nakon ispadanja iz MasterChefa priznala: ''Ne znam je l' se smijem vratiti u Dubrovnik''

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jelica Boto - 1 Jelica Boto - 2 Jelica Boto - 3 +0 Jelica Boto - 4 Galerija

Iako je napravila svoje najbolje jelo, Jelica Boto je postala peta natjecateljica koja je napustila MasterChef. 36-godišnja profesorica klavira iz Dubrovnika otkrila nam je koje trenutke u showu nikada neće zaboraviti.

Jelica je u stres testu završila s Tihomirom, Lukom i Ivanom, a morali su replicirati jelo chefa Melkiora. Na kraju su presudile nijanse.

Pogledaj i ovo In Magazin: Robert Predrag Žmire - 4 životna prekretnica! Što danas radi kandidat Robert Predrag Žmire koji se natjecao za titulu Masterchefa davne 2011. godine? Poslije showa karijera je krenula prema gore!

''Znaš šta je meni najdraže od svega? Što si danas guštala u kuhanju i napravila si, iako je bilo grešaka, dosad svoj najbolji tanjur'', rekao joj je Stjepan. 

''U jednom jelu falila je jedna namirnica, okus jedne namirnice, a to je bio okus gljiva. Jelice, to je bilo kod tebe'', primijetio je Melkior. 

''Svaki put sam davala maksimum od sebe, ali u tom stres testu sam se baš dala cijela tako da nisam razmišljala ni o stresu, ni o mogućnosti ispadanja, htjela sam samo najbolje replicirati to Melkiorovo jelo. Da mogu vratiti vrijeme ništa ne bi promijenila, uvijek se vodim tom nekom intuicijom i prvom idejom koju imam u sebi i ništa ne bi mijenjala'', govori Jelica Boto. 

Iz MasterChefa nosi predivne uspomene i puno znanja, a neke trenutke nikada neće zaboraviti.

''Moj masakr pileta i prepoznavanje riba, za mene kao s mora to mi je bilo…ne znam je l' se smijem vratiti u Dubrovnik'', šali se Jelica. 

O svojem mentoru Stjepanu govori u superlativima.

''Uvijek će on biti moj mentor, ali on je postao i moj prijatelj. Zaista mu hvala što me odabrao u svoj tim, što me puno toga naučio, što je puno puta bio podrška i svojim riječima i ponašanjem…'', govori Jelica Boto. 

Kaže kako bi jako voljela da ove sezone u MasterChefu pobijedi žena.

''Po tom pitanju mi je Ivana favorit broj jedan, a ako ona ne dođe do finala onda bar Matea ili Andrea, a što se tiče dečki kao potencijalnog pobjednika vidim Lea'', govori Jelica. 

A kakvi novi izazovi očekuju preostale natjecatelje MasterChefa, pratite na Novoj TV nakon serije Kumovi.

''Masterchef kuhinja je vrlo nepredvidiva i očekuj neočekivano'', zaključila je. 

 IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene