Život poslije slave

Tatjana Cameron Tajči: ''Pišem knjigu o svom životu kojom se želim osloboditi imidža lutkice''

tajči in magazin - 2 tajči in magazin - 2 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju tajči in magazin - 1 +0 tajči in magazin - 2 Galerija

Svi još pamte pjesmu ''Hajde da ludujemo'' koju izvodi Tatjana Matejaš Tajči koja je ovih dana boravila u Hrvatskoj, a s kojom je prije povratka u Ameriku gdje živi razgovarala Ivana Nanut

Vjerujemo da se svi sjećate pjesme "Hajde da ludujemo" koju je Tatjana Matejaš Tajči pjevala u Zagrebu na Euroviziji. Tada je pjevačica imala svega 19 godina i iako je bila planetarno popularna, odlučila se na život u Americi. Proteklih dana boravila je u Hrvatskoj, a prije povratka u Ameriku s njom je razgovarala naša Ivana Nanut kojoj je otkrila da piše autobiografsku knjigu u kojoj će otkriti sve detalje života prije odlaska u obećanu zemlju.

Pogledaj i ovo Tatjana Cameron Tajči sa sinovima pohvalila se na instagramu Tajči u emotivnoj objavi nije mogla sakriti koliko je ponosna na svoje sinove zbog njihove odluke

tajči in magazin - 1 tajči in magazin - 1

Dok je boravila u Hrvatskoj, bila je uz Vatrene, a čak je zapjevala na glavnom zagrebačkom trgu što ju je jako razveselilo.

Tri tjedna je bila na odmoru, zajedno sa sinovima s kojima je posjetila mjesta koje je jako volio njezin pokojni muž Matthew za kojeg kaže da je bio njezina srodna duša. Kako je Tajči otkrila, njemu je Lijepa naša bila najljepša zemlja na svijetu, sinovi su zadnji put bili u Hrvatskoj prije šest godina, a hrvatski pričaju pomalo.

tajči in magazin - 2 tajči in magazin - 2

 

Pjevačica je danas i motivacijska govornica te zahvaljujući svojim životnim iskustvima, pomaže drugima da shvate moć ljubavi i empatije.

U domovinu će se opet vratiti u listopadu i to upravo kao motivacijska govornica, ali će i zapjevati, te probati pomoći onima koji prolaze kroz životne promjene ili neke promjene sami žele inicirati.

Što nam je još otkrila, pogledajte u prilogu In Magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV. Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene