IN magazin slavi 14. rođendan

Vodimo vas u redakciju u kojoj nastaje vaša omiljena emisija! Iza svake sekunde priloga stoje sati i sati rada, a evo što kolegama znači njihov posao!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Anja Vela, novinarka IN magazina Anja Beneta, novinarka IN magazina Renata Končić Minea Ivana Nanut +0 Redakcija IN magazina - 1 Galerija

IN magazin danas slavi 14. rođendan! Iza kolega su stotine emisija, sati i sati snimanja, montaže i tisuće priloga. A iza svake sekunde ove emisije stoji vrijedan tim. Kako se slažu, ali i što im se sve događalo na snimanjima tijekom svih ovih godina postojanja emisije, možete saznati u njihovu prilogu!

Ovo je redakcija IN magazina, sve priče koje snime na terenu pretvaraju u priloge pet dana u tjednu, od ponedjeljka do petka, i tako cijelu godinu. Za njih nema pauze, nema praznika i tako već 14 godina.

Pogledaj i ovo In Magazin: Sandi Cenov i žena - 1 Proslavili 18. godišnjicu Sandi Cenov i njegova supruga za kamere In magazina progovorili o braku i zarukama: ''Bila je to ljubav doslovno na prvi pogled''

Od 2009., kad se IN magazin rodio, do danas emitirali su tisuće priloga, proveli sate i sate na snimanju, u montaži, a sve to kako bi se svakoga dana u 17:30 na malim ekranima pojavila omiljena vam emisija, iza koje stoji vrijedan tim zaljubljenika u svoj posao.

''Za mene to nije samo emisija, to nije samo posao, to su prijatelji, to je obitelj'', kaže Jelena Prpoš, koja je dio tima IN magazina još od samih početaka. 

''Raditi u IN magazinu, znam da zvuči poput floskule, ali usitinu je kao da imate produženu obitelj'', složila se i Ana Vela. 

''Ovdje stvarno možeš računati na kolege, nije ono da će ti fejkati ako ti treba pomoć, uvijek su spremni pomoći, jako cijenim tu kolegijalnost'', istaknula je Maja Perica. 

''Dinamično, zabavno i još jednom zabavno - tako bih najbolje opisala rad u redakciji IN magazina'', složila se Anja Beneta. 

''Redakcija IN magazina ima zaista veliko srce i jako mi je drago da sam dio ove ekipe'', dodala je Ana Žalac. 

''Ključ svega su naše urednice, koje nas usmjeravaju i podržavaju da budemo što bolji'', zaključio je Hrvoje Krolo. 

A na čelu IN magazina su glavna urednica Ivana Mandić te dnevne urednice Ivana Nanut i Svjetlana Matić Koljenik.

''Osim na odlične profesionalne rezultate koje ova ekipa ostvaruje, kao urednica sam najponosnija na atmosferu koja vlada u redakciji, a ona je više nego prijateljska. Svi se međusobno pomažu, uvažavaju, svaki pojedinačni uspjeh doživljavaju kao zajednički'', kaže Ivana Mandić.

''Toliki se dugi niz godina već emitiramo, ali novinari i dalje s posebnim guštom, entuzijazmom, veseljem odlaze na snimanja'', dodala je Ivana Nanut. 

Veliki 14. rođendan danas slavi IN magazin, s razlogom najdugovječnija lifestyle emisija u Hrvatskoj.

''Svi gledaju IN magazin i dosta primijetiš da ga svi prate i uvijek se netko zakači za neku priču'', primijetila je voditeljica Mia Kovačić. 

''Ako nije bilo u IN magazinu, kao da se nije dogodilo, i to je najveća pohvala cijelom našem timu'', komentirao je Davor Garić. 

''Svi su ovdje s osmijehom i vole svoj posao koji rade'', kaže Minea. 

''Kad nađeš posao koji voliš, nećeš više morati raditi nijedan u životu'', dodao je Bojan Kosijer. 

''Puno toga naučiš i ovaj te posao oplemenjuje na različite načine jer vidiš svijet kroz tuđe oči. Dapače, dobiješ priliku, na primjer, paliti lampe u sumrak po Zagrebu s najstarijim nažigačem. Kad bi to ikad itko doživio u privatnom životu?'' primijetila je Aleksandra Keresman. 

Što se sve ovoj ekipi dogodilo na snimanjima, ne stane u nekoliko minuta ovog priloga.

''Najzanimljvija stvar koja se meni dogodila je kad me na snimanju ugrizao morski lav, to je nešto što će mi zauvijek ostati u pamćenju'', zaključila je Matea Slogar. 

''Najveći adrenalin doživjela sam kad sam se spuštala s Gorskog zrcala ili kad sam izvještavala s visećeg mosta u Ruandi'', prisjetila se Jelena Prpoš. 

''Svaki dan je izazovan, svaki dan imaš priliku izaći iz svoje zone komfora'', kaže Sanja Kuzmanović. 

''Upoznate i one male ljude, iako ne volim tu riječ 'male', ali njima volimo davati priliku da pokažu što znaju sa svojim rukama, talentima. Naravno, tu su i kratka, ali slatka druženja sa svjetskim facama poput Shaquillea O'Neala, del Piera'', prisjetio se Bojan Kosijer. 

''Svakako ću pamtiti Mickeyja Rourkea, za kojeg smo mislili da će biti pobunjenik, a na kraju je ispao potpuno produhovljen tip s kojim smo pričali o religiji. Zatim posjeti bivšeg predsjednika Mesića Raulu Castru, koji smo pratili na Kubi, što je uistinu bilo posebno iskustvo'', zaključila je Ana Vela. 

Ostatak priča možete pogledati u videu!

IN magazin ne čine samo novinari, tu su i snimatelji, montažeri, asistenti, lektorica, fonetičarka, producentice i ostali koji su zaslužni za to da već 14 godina kreiramo TV sadržaj zbog kojeg smo omiljeni među gledateljima. I zato vam hvala, a mi obećavamo, bit ćemo - što stariji, to bolji!

''Gledajte nas i dalje, a mi smo tu za vas'', poručila je ova najgledanija ekipa!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Dunja Jovanić Dunja Jovanić Dunja Jovanić - 1 Dunja Jovanić - 2 +18 Dunja Jovanić - 3 Celebrity Popularna Srpkinja na dodjelu nagrada došla bez hlača pa počastila fotografe savršenim pogledom!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić +20 Nina Badrić i Bernard Krasnić Nekad i sad Zaljubljena Nina Badrić u društvu jedinog muškarca koji ju je odveo i pred oltar, no bračna idila nije dugo potrajala!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene