Vau!

Pogledajte kako je Maja Šuput u Supertalentu ostvarila životnu želju: ''Ni mužu toliko ne vjerujem, mislila sam da za ovo treba vježbati godinu dana!''

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ibrahim Selishta, Sindi Faja - 13 Ibrahim Selishta, Sindi Faja - 12 Ibrahim Selishta, Sindi Faja - 11 Ibrahim Selishta, Sindi Faja - 10 Ibrahim Selishta, Sindi Faja - 9 Ibrahim Selishta, Sindi Faja - 8 Ibrahim Selishta, Sindi Faja - 7 Ibrahim Selishta, Sindi Faja - 4 Ibrahim Selishta, Sindi Faja - 5 Ibrahim Selishta, Sindi Faja - 6 +18 Ibrahim Selishta, Sindi Faja - 3 Galerija

Za adrenalinsku akciju u studiju showa Supertalent pobrinuli su se složni dvojac Ibrahim Selishta i Sindi Faja kojima je Martina na audiciji predvidjela prolazak u finale.

''Audicija je bila fantastična, baš onakva kakvoj smo se nadali. Nakon večerašnjeg nastupa mogu podići Maju ako bude htjela. Bilo bi bolje da ne moramo raditi druge poslove i da se možemo više posvetiti ovome. Nakon audicije cijelo smo ljeto proveli na obali. Zaradili smo puno novca i jedino o čemu sad moramo razmišljati je kako ih potrošiti'', ispričali su Ibrahim i Sindi prije svog polufinalnog nastupa u showu Supertalent. 

''Trenutno se bavimo ulaganjem u nekretnine i kripto-valute. U biti još uvijek razmišljamo što ćemo s tim silnim novcem. Upoznali smo i dosta djevojaka i dobro se proveli s njima. Hrvatice su visoke seksi, ne znam što bih više rekao. Zgodne su, ugodne, svđaju mi se. Iako smo bli jako zauszeti, imali smo vremena za pripremu večerašnje točke. Pripremili smo nešto jako dobro, na početku je smiješno, a zatim postaje vrlo zahtjevno, a sam kraj je senzacionalan. Kraj će vam oduzeti dah, nadam se da idemo u finale'', najavili su ovi dečki. 

A je li žiriju njihov nastup bio senzacionalan?

''Prvi dio nastupa bio je urnebesan. Sindi, dobro si izgledao u tom kostimu, stvarno je bilo dobro, akrobacije i to, ali drugi dio, to je ono što smo čekali. Malo ste ludi, ali zato vas i volimo'', rekla je Maja. 

''Na početku mi je bilo smiješno, ali možda sam više htio vidjeti ovih drugih ludih stvari, bilo je humoristično pa strašno'', komentirao je Fabijan. 

''Meni nije bilo toliko sjajno kao na aduciji jer danas nije bilo faktora iznenađenja jer smo vas gledali, humorističan dio je bio zabavan, opasan dio je bio izvrstan, ali prekratak - ako prođete dalje, manje komedije, a više akrobacija'', poručila im je Martina. 

''Ja volim kad je smiješno, ne slušajte Martinu, meni je to bilo dovoljno za prolazak u daljni krug'', rekao je Davor, a Martina se nadovezala. 

''Zapravo, možete ovu točku učiniti još smješnijom i strašnijom u isto vrijeme. Jer, samo trenutak. Obećao si podći Maju'', prisjetila se Martina dogovora s audicije.

A onda je Maja izašla na pozornicu i Ibrahim joj je ostvario san nakon što su rekreirali scenu iz filma ''Prljavi ples''. 

''Ovo mi je bila životna želja, uvijek sam zamišljala da bih za ovo trebala vježbati godinu dana. Mi nismo vježbali, snaga, koju imaš i to kako sam se ja sigurno osjećala gore - ni mužu toliko ne vjerujem'', zaključila je Maja.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 +25 Maja Šuput i Marko Grubnić - 1 Celebrity Kruna kakvu još niste vidjeli krasi Majinu glavu, a u ovom prozirnom kostimiću može stati uz bok Beyonce!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Snimanje serije Kumovi - 9 Snimanje serije Kumovi - 6 Snimanje serije Kumovi - 5 Snimanje serije Kumovi - 7 +25 Snimanje serije Kumovi - 8 Celebrity Mezimica publike iz "Kumova" objavila dosad neviđene fotografije sa snimanja hit-serije, a za to je imala i poseban razlog: "Jako emotivno je bilo"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene