glazbena senzacija

Na pragu stote naš glazbenik prodaje koncerte u rekordnom roku, a evo čemu zahvaljuje svoju dugovječnost!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Jimmy Stanić - 1 In Magazin: Jimmy Stanić - 2 In Magazin: Jimmy Stanić - 3 In Magazin: Jimmy Stanić - 4 In Magazin: Jimmy Stanić - 5 In Magazin: Jimmy Stanić - 6 In Magazin: Jimmy Stanić - 7 Jimmy Stanić i supruga In Magazin: Jimmy Stanić - 1 In Magazin: Jimmy Stanić - 2 +20 In Magazin: Jimmy Stanić - 3 Galerija

Na pragu stote, Jimmy Stanić i njegova Barbara rasprodaju koncerte u rekordnom roku. Ikona hrvatske glazbene scene i njegova supruga publiku zabavljaju šalama i pjesmama koje pjevaju sve generacije. S našom Anom Velom za In magazin Jimmy Stanić i supruga Barbara podijelili su priče o ljubavi, smijehu i zajedničkim veselim trenucima.

Kako se Jimmy Stanič priprema za koncerte, ima li neki poseban ritual?

''Ja sam stalno pripreman, i onda se čude kako još pjevam u tim godinama, a zato i imam tolike godine, jer pjevam'', zaključio je Jimmy kojem karijera traje već dulje od 70 godina. 

Otkud taj entuzijazam?

''Čujte, to vam ne mogu reći, vjerojatno je to u genima što sam siguran jer ja kad sam se rodio odmah sam ušao u glazbenu atmosferu. Tata, mama, braća, sviralo se , pjevalo se, pa sam morao i ja'', priča Jimmy. 

Za svoju dugovječnost zahvaljuje dobrim genima.

''Ne vježbam kakoneki vježbaju u teretani, ja to ne radim, ali uvijek je doručak broj jedan i sve po redu, onda ručak ili večera, ali ne jedem puno, vidite... imam 70 kila'', zaključio je Jimmy. 

Na koncertu mu je jednom doletio grudnjak na pozornicu. 

''Pa žao mi je da nisam rekao da mi je premali... a čujte, neko se šalio pa mi je bacio, a to je zgodno da se nešto događa'', zaključio je Jimmy. 

Manje je poznato da, uz to što voli glazbu, koju smatra i terapijom, uživa u kuhanju.

''Ima jedan duhoviti recept, uzmete kilogram junetine i stavite u lonac u kojem je već ulje i luk,i kad je već prilično gotovo, ulijete u lonac litru konjaka i litru viskija, i onda to dinstate još malo i onda meso bacite, ali saft je fantastičan'', zaključio je Jimmy. 

Cijeli razgovor s Jimmyjem pogledajte u prilogu In magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene