Ekskluzivno

Nogometaš uvučen u krvavi obračun blizanki NAPOKON PROGOVORIO!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ekskluzivno za inMagazin 28-godišnji nogometaš demantirao je napise koji ga dovode u vezu s obiteljskom dramom koja se prošlog mjeseca dogodila u Rijeci.

Poput bombe je prije 10-ak dana odjeknula vijest da je 22-godišnja Sara Grković iz Rijeke nožem izbola svoju jednojajčanu blizanku Dajanu zbog nogometaša Drage Gabrića. 28-godišnji Splićanin je ekskluzivno za In Magazin demantirao napise koji ga povezuju s krvavim obračunom blizanki.

Pogledaj i ovo showbuzz ekskluzivno Klasnić o privatnom životu nakon razvoda i novom početku

'Oštro osuđujem te medijske navode. Ja te dvije cure uopće ne poznajem, osobno mi je žao te obitelji', rekao je nogometaš.

Kazneno prijavljena blizanka iz Rijeke: Osumnjčena je za nanošenje teških tjelesnih ozljeda sestri

Dragu je kobna vijest, s kojom nema nikakve veze, zatekla na povratku s priprema iz Međugorja. Afera u koju je upleten, ni kriv ni dužan, mu je, priznaje, naštetila reputaciji.

'Definitivno mi je naškodilo, ispada kao da hvatam dvije sestre, to nije moj stil života i da jedan ozbiljan momak koji je u vezi, da koketira s nekim drugima, to nije moj stil', otkrio nam je Gabrić.

Na pitanje, kako je na nemili događaj reagirala njegova djevojka, prelijepa kći splitskog pjevača Petra Panjkovića, Ana Marija, odgovara: 'Djevojka ima veliko povjerenje u mene i tako da s njom nisam imao problema.'

Drago nam je otkrio i čime ga je osvojila atraktivna sugrađanka. 'Sretno sam zaljubljen već dvije godine. Djevojka me osvojila jer je zabavna, pristupačna i jednostavno mi leži.'

A prije nepune 4 godine, kada je doživio tešku prometnu nesreću, liječničke prognoze mu nisu bile naklonjene, no ovaj je mladić, zahvaljujući neopisivoj snazi volje i vjeri u Boga, pobijedio. Datum nesreće, 23. svibnja, kaže, označava početak njegova novog života, njegov drugi rođendan.

Što nam je još otkrio te kakve veze on ima s Igorom Štimcem, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene