Vratio se

Nakon raspada grupe E.T. nestao je iz javnosti, a sada je opet stao pred mikrofon

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Darko Juranović D'Knock napokon je opet ušao u studio.

Jedan od članova prve postave legendarne grupe E.T., Darko Juranović D'Knock, je nakon 25 godina ponovno stao pred mikrofon u glazbenom studiju. Razlog tomu je pjesma koju je snimio sa svojom djevojkom Jelenom Majić. Ona je vrhunska vokalistica koja je 15 godina nastupala kao prateća pjevačica s najvećim glazbenim imenima Hrvatske i regije.

Pogledaj i ovo showbuzz Dolazi nova I Katarina odlazi! Grupa ET opet ostaje bez pjevačice

Jelena i Darko dugo se znaju iz glazbenih krugova, no jedan rođendan Nevena Spahije, bivšeg izbornika hrvatske košarkaške reprezentacije, ih je povezao i na privatnom planu te je između njih ubrzo planula ljubav.

''Tad smo mi krenuli raditi neke naše pjesme, nismo imali nikakve pretenzije da idemo s tim van, nego čisto da vidimo kako to funkcionira i vidjeli smo da to jako dobro funkcionira. Lijepo smo se povezali i kreativno i energetski smo se skužili'', otkriva Jelena.

''To je bio naš bijeg od tog nekakvog svijeta kojim smo bili okruženi, oboje smo imali turbulentne živote i neke situacije koje su nas spojile, praktički smo se našli kao nekakve dvije iste duše koje imaju istu priču. Sličan život po težini ili lakoći'', nadodao je Darko.

Dobra glazba obvezan je suputnik na njihovim putovanjima, a na jednom od njih su snimili video, nakon kojeg su shvatili da takve trenutke više ne mogu čuvati samo za sebe.

U jednom trenutku nastala je autobiografska pjesma "Jedan dan".

''Iako sam ja ajmo reći cijelo vrijeme bježala od toga da budem nešto previše isturena, ali s obzirom da mi je ovo tako lijepo leglo, osjećam se oslobođeno, konačno da sam se izrazila, da sam pokazala na neki način što se meni sviđa i mislim da se čovjek u tim situacijama uvijek dobro osjeća'', kazala je Jelena na novu pjesmu.

Darko je zbog Jelene, nakon 25 godina, ponovno stao pred mikrofon u studiju i odrepao tekst na hrvatskom jeziku.

Jelena ima bogato iskustvo jer je 15-ak godina bila prateći vokal ponajboljim glazbenicima Hrvatske i regije te čak četiri puta nastupala na Eurosongu, a jedan izvođač je ostavio posebno snažan dojam na nju.

''Od svih tih izvođača bi izdvojila Zdravka Čolića kao vrhunskog profesionalca i zaista galantnog gospodina koji se brinuo za sve nas i znao nas je i nagraditi. To je neobično dosta bilo, on mi je ostao u lijepom sjećanju'', prepričala je Jelena.

Jelena i Darko nisu opterećeni nastupima i snimanjem albuma, no itekako imaju što za ponuditi publici.

Zasad samo žele da ljudi uživaju u njihovoj pjesmi, koju je u videospot pretvorio njihov prijatelj i suradnik iz Playonea DJ Fresh Jay.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene