Tko je pravi frajer?

ON JE JAK, ZGODAN, ISTETOVIRAN, ali ona mu je objasnila gdje mu je mjesto

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uz to što je snimila novi videospot, Danijela Martinović se priprema i za prve nastavke Supertalenta uživo koji počinju ovog vikenda.

Downloadajte aplikaciju Supertalent kako bi vam sve informacije o showu bile dostupne u najkraćem roku.

Pogledaj i ovo In Magazin: Sandi Cenov i žena - 1 Proslavili 18. godišnjicu Sandi Cenov i njegova supruga za kamere In magazina progovorili o braku i zarukama: ''Bila je to ljubav doslovno na prvi pogled''

'Ja imam jednog frajera koji je jako zgodan, super, nabildan, istetoviran, al me je iznevjerio i ja zapravo njemu objašnjavam tko je pravi frajer, da bez obzira na fiziku moraš bit ono nešto, muško muško, dakle, ljubav je totalna, haha', rekla je, uvijek raspoložena Danijela.

Radnja je to novog videospota Danijele Martinović za pjesmu ''Volim barabu''. Da će to biti hit uz koji ćemo plesati ovog ljeta, znala je od prvog trenutka.

'Nikad mi mozak u tom trenutku ne radi nego srce, odmah mi je počelo, puls mi se ubrza i leptirići su mi počeli tu', otkrila je Danijela najbolji način za otkrivanje hitova.

Dobra će kondicija trebati natjecateljima showa Supertalent, u kojem je Danijela ''najopasnija'' članica stručnog žirija. 1. svibnja čeka nas prva polufinalna emisija uživo. Supertalentirani kandidati uvježbali su svoje nove točke.

'To je recimo imitator Michaela Jacksona koji je bomba, onda imamo dvije gospođe na svili koje su izvele izvanredan ples, onda imamo male brejkere koji su me ostavili bez teksta', rekla je Danijela. Što se kriterija tiče, oni su kod Danijele jasni, 'Iz emisije u emisiju, ćemo mi tražiti više, više i više i to će stvarno bit vrlo izazovno za netjecatelje, a strašno dobro za nas u žiriju i sve gledatelje'.

Stoga, ne propustite uskoro pogledati novi Danijelin videospot ''Volim barabu'', a već ove nedjelje prvu polufilnalnu emisiju Supertalenta.

Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV!

Osim na službenoj web stranici Supertalenta, te profilima showa na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu i YouTubeu, omiljeni show pratite i na jedinstvenoj aplikaciji Supertalent Hrvatska koju besplatno možete preuzeti na svim Android i iOS uređajima.

Odaberite Vip TV uslugu za najbolje TV iskustvo!

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene