Zahvalna suprugu

Bezobrazno zgodna Viktorija - 'Uživam u ovome!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iza nje su dvije trudnoće u kojima je nakupila mnogo kilograma. No, od svega toga trenutno na njoj nema ni traga!

Početkom listopada teretane se sve više pune! Nakon ljetnog opuštanja, dolaskom jesenskih dana, većina se želi što prije vratiti u formu. Izuzetak nisu ni naši poznati.

Pogledaj i ovo Petar Grašo zimske radosti Grašo uživa na skijanju s poznatom Hrvaticom koja je objavila njihove zajedničke fotografije, a svi se pitaju gdje je Hana!

Fitness je već godinama sastavni dio života bezobrazno zgodne Viktorije Rađe.

>> Sjećate se Miss Dalmacije '95-te? Evo kako izgleda danas!

'Ovo je stil života, uživam u ovome. Treniram svaki dan, to je sastavni dio svega', otkriva lijepa Splićanka koju je strašću prema fitnessu zarazio njezin suprug Dino.

'Koji me je tjerao i kad me tjerao mrzila sam ga, što sad ti hoćeš? Stalno je bilo 'kad ćeš ti počet trenirat' i moram priznat usadio mi je te neke navike i dvije trudnoće sam prošla puno lakše', iskreno priznaje Viktorija koja je tijekom svoje dvije trudnoće nakupila podosta kilograma i, kao što je vidljivo, uspješno ih se riješila.

Kad pogledate manekensku liniju Jelene Bosančić, koja je prije godinu dana postala majka malenog Tome, sigurno se pitate koliko vremena provodi u teretani. Vjerovali ili ne, ova lijepa 30-godišnjakinja prvi se put susrela s fitness spravama upravo pred kamerama inMagazina.

>> Farmerski golupčići pokazali sina!

'Evo, sad mi je dijete malo naraslo, prohodalo, sada se tata brine za dijete, da ja mogu izdvojiti sat vremena dnevno za neki trening. Ovo mi je prvi, čisto da znate, vidite kako sam se zapuhala. Uf, mislila sam da je puno lakše', izjavila je Jelena pred kamerama inMagazina.

Za besprijekoran stas atraktivne Splićanke zaslužni su geni i briga oko živahnog sinčića.

'Svoju liniju mogu zahvaliti mome sinu Tomi pošto udaramo noćnu smjenu, idemo spavati u 6 sati ujutro, ali usprkos liniji ne osjećam se dobro u svom tijelu, tako da se nadam da će mi ovaj fitness pomoći da se puno bolje osjećam i zdravije živim', tvrdi Jelena.

Cijelu priču iz fitness kluba pogledajte u priloženom videu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene