Ona je spasiteljica

Baš kao heroina iz Baywatcha: Spašava živote na splitskoj plaži

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dok bezbrižno hvatate boju na svojoj omiljenoj plaži ili se brčkate u plićaku, dobro je znati da vas brižno motri oko profesionalnog spasioca – u ovom slučaju spasiteljice.

Iako smo naviknuli da ulogu spasioca na plaži uglavnom imaju kršni momci spremni za najzahtjevnije pothvate, danas ćemo vas upoznati s damom koja taj zadatak obavlja jednako kvalitetno poput pripadnika jačeg spola.

Pogledaj i ovo Donna D'Errico - 3 Nema sad fotošopa Zbog mladolikog izgleda zvijezde hit-serije malo malo tko vjeruje u njezine godine, ali sada je konačno pokazala svoje stvarno lice!

Baywatch: 25 godina od crvenog bikinija koji je proslavio Pamelu Anderson

Kupači splitske plaže Žnjan mogu se opustiti i prepustiti ljetnim radostima jer njihovu plažu, bas kao u nekoć omiljenoj TV seriji 'Baywatch', prati budno oko spasiteljice.

'Nekako je lijepo na plaži vidjet žensku osobu, uvijek smo dvoje na tornju i imamo nekog muškarca kraj sebe, na primjer ako bude koja intervencija u moru da ipak tu snažnija ruka nam pomogne', priča spasiteljica Karmela. 'Ja volim pomagati drugima, zato sam i odabrala ovaj posao', dodaje spasiteljica u čijem poslu su stereotipi nezaobilazni, no dobacivanja im ne smetaju.

Na plaži se dogodila i ljubav, a tko tu koga spašava pogledajte u prilogu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene