Ne daju mu mira

Zgodan i ambiciozan: Najseksi doktor vratio se na Instagram, žene luduju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Njegove fotke žene bacaju u trans. Stoga ni ne čudi da 29-godišnjem kirurgu Vasiliju Vujoviću laskavi komplimenti neprestano pristižu.

Plastični kirurg iz Beograda Vasilije Vujović postao je prava zvijezda nakon što ga je britanski Daily Mail nedavno prozvao najseksi doktorom na svijetu. Ovaj 29-godišnjak specijalizirao se za rekonstruktivnu i estetsku kirurgiju, a osim liječničkom titulom žene privlači i izgledom.

 

A post shared by Vasilije Vujovic (@dr_vasilije_vujovic) on

Seksi Vujović iznimno je popularan u operacijskoj sali, no zbog svog izgleda često se nađe i u problemu. Laskavi komplimenti pristižu mu sa svih strana, a s iskušenjima, kaže Vujević, nije se lako nositi. Vujević je neko vrijeme izbivao s društvenih mreža, a njegov povratak prije nekoliko dana s oduševljenjem su dočekale njegove brojne pratiteljice.

 

A post shared by Vasilije Vujovic (@dr_vasilije_vujovic) on

Iako posao kojim se bavi nameće neke standarde kad je u pitanju fizički izgled, ovom markantnom liječniku izgled nije na prvom mjestu kada su u pitanju žene.  "Volim djevojke koje su zanimljive, zabavne i imaju smisla za humor. Ne volim agresivne djevojke. Fizički izgled nije važan. Ljepota je u oku čovjeka koji gleda djevojku. Prema tome, bitno mi je da je ona lijepa meni", izjavio je Vasilije za Daily Mail.

No, na žalost mnogih djevojaka Vujović je sretno oženjen, a već ima i petogodišnjeg sina. Nećemo nimalo lagati ako kažemo da zavidimo sretnici koja ga je osvojila.

 

A post shared by Vasilije Vujovic (@dr_vasilije_vujovic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene