Izgleda sjajno!

Devedesetih seks simbol, a danas glumi u mjuziklima! Poznata plavuša viđena kako odlazi s Broadwaya pozdravljajući obožavatelje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pamela Anderson viđena je na izlasku iz kazališta s mjuzikla u kojem glumi, a rijetko tko zna da se ova seksipilna ikona nakon duge pauze posvetila upravo mjuziklima.

Pamela Anderson, 54-godišnja glumica i ikona devedesetih godina najpoznatija po seriji ''Spasilačka služba'' viđena je na odlasku iz kazališta nakon odrađenog mjuzikla u New Yorku.

Pogledaj i ovo Pamela Anderson 51 (Foto: Profimedia) Kraljica plaže Božica kupaćih kostima i golišavih naslovnica: Najpoznatija prsata plavuša s malih ekrana danas slavi 51. rođendan

Glumica je izašla u crnim hlačama te crnoj majici na bretele u kojoj je istaknula grudi, a frizurom i šminkom Pamela je nevjerojatno podsjećala na Marilyn Monroe.

Nakon ''Spasilačke službe'' u kojoj je doživjela veliku slavu i postala seks simbol diljem svijeta, Anderson se nakratko povukla iz javnosti i glume, a da njezino ime ponovno zasja i postane tema mnogih priča pobrinula se ekipa Hulu platforme koji su snimili miniseriju ''Pam and Tommy'' upravo po uzoru na stvarni život Pamele Anderson i njezinog supruga Tommyja Leeja, američkog glazbenika.

Za vrijeme njihove veze u javnost je procurila snimka seksa s medenog mjeseca koju su Pamela i Tommy pokušali sakriti, a sve o snimci koja je šokirala javnost i Pamelinu slavu skoro odvela u krivom smjeru pogledali su obožavatelji diljem svijeta.

Unatoč snimci i ponovnom prisjećanju na crne dane njene slave, Pamela je ponovno zainteresirala mnoge mlade generacije koje žele znati nešto više o njoj, a između ostalog i vidjeti kako Pamela izgleda danas.

U travnju ove godine, dogodila se premijera mjuzikla u kojem jednu od uloga ima upravo Pamela.

Mjuzikl je pod nazivom ''Chicago'', a Anderson igra ulogu Roxie Hart.
''Mislim da slava za Roxie predstavlja slobodu", rekla je Pamela u intervjuu u emisiji Good Morning America.

''Ne radi se samo o tome da ste slavni, nego istodobno dobivate puno pažnje i slobode. Mogu se poistovjetiti s mnogim stvarima iz mjuzikla'', nadovezujući se na svoju slavnu prošlost.

"Uloga je vrlo zanimljiva, a priča traje tako dugo jer je sjajna. I uvijek postoji nešto ispod toga glamura što je čini još glamuroznijom.''

Pamela se u veljači ponovno našla u centru pozornosti zbog razvoda od petog supruga Dana Hayhursta nakon samo godinu dana braka, ali i zbog serije o njezinom turbulentnom odnosu s Tommyjem. Za Tommyja se 1995. godine nakon što su se poznavali manje od tjedan dana, a njihov prvi sin Brandon rođen je 1996. godine. Njihov drugi sin, Dylan Jagger Lee, rođen je 1997. godine, prije nego što su se slavni supružnici na kraju rastali 1998. godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene