Ozlijedila se

Kuma Severina nije došla na Tonyjevu svadbu - Pogledajte kako je bilo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tony Cetinski i njegova Dubravka toliko se vole da su nakon vjenčanja u Las Vegasu, sinoć napravili svadbu i u Vinkovcima. No to nije sve, jer večeras pripremaju još jedan party za prijatelje!

Naš poznati pjevač Tony Cetinski zaljubljen je preko ušiju u svoju novu suprugu Dubravku koja je uzela i njegovo prezime nakon dvostrukog vjenčanja. U bračnu luku ušli su u Las Vegasu u društvu imitatora Elvisa Presleya i Marylin Monroe, no zato se svadba u Vinkovcima održala u krugu obitelji.

Pogledaj i ovo Tony i Dubravka Cetinski - 2 vječni romantik Cetinski sasvim iskreno o bajci koju živi: "Dobro kad možeš s nekim tako biti i nakon 10 godina reći da je kao da ste se jučer upoznali''

Dubravka i Toni Cetinski na medenom mjesecu na Havajima

Duda je i ovaj put nosila vjenčanicu koju je za nju dizajnirala Matija Vuica, goste na vjenčanju zabavljali su tamburaši, a svi su zajedno slavili do jutra, piše Story.

No, nema odmora za mladence koji su već bili na medenom mjesecu na Havajima, jer će Tony i Duda i večeras slaviti - ovaj put u krugu prijatelja!  Na svadbeni party trebala bi doći i Severina Vučković kao kuma poznatog pjevača. Ona je morala propustiti svadbu u Vinkovcima jer je ozlijedila prednji križni ligament.

Osim Dubravkine obitelji, s njima su slavili i Tonyjevi roditelji Mirko i Vinka Cetinski, te brat Matteo Cetinski.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene