Bilo je svega!

Pogledajte atmosferu s ceremonije prije početka Eurosonga, predstavnica Srbije privukla je veliku pažnju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Konstrakta se na svečanoj ceremoniji otvorenja Eurosonga u Torinu pojavila odjevena kao Meghan Markle koju spominje u pjesmi "In Corpore Sano", a pogledajte kako su izgledali ostali izvođači.

U nedjelju je u Torinu održana svečana ceremonija otvorenja ovogodišnjeg Eurosonga i svi izvođači su tradicionalno prošetali takozvanim tirkiznim tepihom.

Pogledaj i ovo Baby Lasagna - 3 ''velika mi je čast!'' Veliki uspjeh za Baby Lasagnu prije finalnog nastupa, pohvalio se nagradom koju je osvojio!

Naša Mia Dimšić za tu je prigodu obukla ružičasto od glave do pete i bila je pravi mamac za poglede, a ne pamtimo da smo je vidjeli u ženstvenijem izdanju.

Puno pažnje privukla je i predstavnica Srbije, pjevačica Ana Đurić Konstrakta. Ona je svojim izdanjem mnoge podsjetila na Meghan Markle koju spominje na početku svoje pjesme "In Corpore Sano", u dijelu gdje se pita koja je tajna njezine zdrave kose.

Svi izvođači dali su si truda da budu primijećeni, a neki su u tome možda malo i pretjerali, no dosade svakako nije nedostajalo. Pogledajte kako su izgledali drugi izviđači u našoj galeriji.

Inače, naša Mija će s pjesmom "Guilty Pleasure" prolazak u filane Eurosonga pokušati izboriti već u prvoj polufinalnoj večeri u utorak 10. svibnja, dok Konstrakta nastupa u drugom polufinalu u četvrtak 12. svibnja, a veliko finale zakazano je za subotu 14. svibnja.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina i Vidoje Ristović Nikolina Ristović - 1 Nikolina Ristović (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) +0 Nikolina Ristović (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Shrvana Nikolina Pišek oglasila se prvi put nakon smrti supruga, a snimljena je i u Beogradu

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) +0 Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Celebrity Maja Lena Lopatny u suzama se oprostila od pokojnog oca, majka Mia Begović bila joj je podrška

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene