Sve se vidjelo

Bivša djevojka srpskog miljenika žena zaprepastila pojavom u prozirnoj haljini koja nije baš ništa sakrila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivša djevojka srpskog glumca Miloša Bikovića prošetala je polugola crvenim tepihom filmskog festivala u Cannesu.

Bivša djevojka poznatog regionalnog glumca Miloša Bikovića Sasha Luss prošetala je crvenim tepihom u Cannesu na filmskom festivalu gotovo gola.

Pogledaj i ovo Victoria Silvstedt - 6 preririskantan prorez Rukom je prekrivala dio na haljini gdje je moglo izviriti previše, očita je bila jedna stvar!

Manekenka je na sebi imala haljinu od neobičnog materijala koji nalikuje na dijamantiće, a koji je gotovo proziran pa je ispod pokazala gole grudi i tijelo.

Najintimnije dijelove sakrila je donjim rubljem u boji kože, a za svaki slučaj oko sebe je imala bijelo sako.

Manekenka je ukrala sve poglede i pažnju paparazza, a na otimanju vremena mogle su joj pozavidjeti i mnoge poznate filmske zvijezde koje se ovog tjedna također nalaze u Cannesu na festivalu poput Eve Longorie, Anne Hathaway i Julie Roberts.

Sasha je ruska manekenka i glumica, a od 2015. do 2016. godine bila je u vezi s jednim od najpoželjnijih muškaraca s naših prostora Milošom Bikovićem.

Par je zajedno pozirao i za rusku verziju časopisa Vogue, ali njihova ljubav nije potrajala pa su ostali dobri prijatelji.

O raskidu njihove veze na Instagramu se oglasio i sam Biković.

''Da izbjegnem loše zaključke o Sashi, moram napisati da smo prekinuli prije nekog vremena. Izašle su fotografije Sashe u Miamiju kada nismo bili zajedno. Ostali smo u odličnim odnosima. Sasha i ja nemamo potrebu obavještavati medije o svakom trenutku naše veze, ali sada je potrebno spriječiti pogrešne zaključke'', napisao je glumac.

Zanimljivost je kako se par upoznao upravo na jednom snimanju, a iskrice su počele frcati kad su se trebali poljubiti za fotografiju.

Sasha je nosila revije za mnoge prestižne kuće poput Prade, Valentina, Calvina Kleina i Givenchyja, a bila je zaštitno lice mnogih modnih kampanja.

Vjerni model bila je i za popularnog Karla Lagerfelda koji ju je zamijetio 2011. godine i od tada je bila njegov stalni model.

Miloš je trenutno u vezi s Ivanom Malić, a svoju vezu tajili su do prosinca prošle godine kad je Ivana objavila njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene