Zajedničko vježbanje

Projekt ‘Pokreni se’ poziva na finalno ovogodišnje vježbanje u Zagrebu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako su ljetni mjeseci vrijeme kada nekako posebno pazimo na prehranu i izgled, nikako ne smijemo zapustiti aktivnost.

Nacionalni projekt Pokreni se poziva na finalno zajedničko vježbanje koje će se, nakon turneje Hrvatskom, održati u Zagrebu na Europskom trgu u subotu, 12. rujna u 17.45 sati. Projekt se u Zagrebu održava u suradnji s Gradom Zagrebom i Turističkom zajednicom grada Zagreba.

Pogledaj i ovo showbuzz svi na vježbanje Poznata lica i hrvatski reprezentativci podržali projekt 'Pokreni se '

Jedinstveni kružni trening, pod vodstvom stručnog tima Kineziološkog fakulteta iz Zagreba, najbolji je način da prije jesenskih i zimskih mjeseci svoje zdravlje i tijelo dovedemo u red.

“Zadovoljan sam što mogu reći da projekt Pokreni se ulazi u završnicu. Sada je ključno razdoblje da završimo ovogodišnji projekt te pozivam sve da nam se pridruže i vježbaju s nama u Zagrebu. Naš tim na raspolaganju je svima za savjete!“ – izjavio je prof.dr.sc. Damir Knjaz, dekan Kineziološkog fakulteta iz Zagreba.

Grad heroj - Vukovar šalje pozitivnu energiju cijeloj Hrvatskoj

Projekt Pokreni se, koji se održava pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović te pod generalnim pokroviteljstvom HEP-a, građanima je diljem Hrvatske nudio rješenja primjenjiva u svakodnevnom životu, a vodeći hrvatski stručnjaci s KIF-a, iz Biotreninga i Definicije hrane na raspolaganju su u Zagrebu svima zainteresiranima s besplatnim savjetima.
Partneri i pokrovitelji Projekta trud zagrebačkih vježbača nagradit će poklonima koji će im pomoći u vježbanju i higijeni. Majice za vježbanje, poklon paket NIVEA proizvoda za njegu i učvršćivanje kože, koji su itekako kompatibilni s vježbanjem u postizanju što boljeg učinka, Jamnica Pro Sport izotonički napitak te magazini Men's Health, Lijepa i aktivna i Cro LIFE očekuju vježbače.

Hrvatska u tjednu kada se održava projekt Pokreni se u Zagrebu obilježava prvi Europski tjedan sporta, a njegov središnji događaj održat će se na zagrebačkom jezeru Bundek u subotu, 12. rujna, od 10 – 22 sata. Pozivaju se građani da se toga dana aktiviraju i upoznaju mnoge sportove te sadržaje koji će im život promijeniti na bolje. Vrhunski pilates trening Fokus Point proslavljene trenerice Asje Petersen, nogometna i košarkaška igrališta, promocija biciklizma i utrka građana u organizaciji škole trčanja, adrenalisnki sportovi, Dharma Yoga Sandre Pintarić, umjetna stijena za penjanje i atraktivna prezentacija plivanja s jednom perajom u jezeru, u čemu će se moći okušati svi, samo su neki od sadržaja koji će biti dostupni svim posjetiteljima Bundeka.
Prijavite se za vježbanje u Zagrebu putem službene web stranice Projekta www.pokrenise.hr ili pak putem Facebook grupe Pokreni se.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene