Uživale u projektu

Nova balada Gelato Sisters kao da je stvorena za zaljubljivanje, a prati ju i spot koji nas vraća sto godina u prošlost

Gelato Sisters - 3 Gelato Sisters - 3 PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Gelato Sisters - 4 Gelato Sisters - 1 Gelato Sisters - 2 +0 Gelato Sisters - 3 Galerija

Nakon obrade pjesme "Posljednja i prva ljubavi", Gelato Sisters će nas ovaj put počastiti jednom baladom, i to obradom pjesme "24 sata dnevno" grupe Aerodrom.

Za razliku od videa za prethodni singl gdje smo se vratili u šezdesete godine prošlog stoljeća, u novom videu Gelatosice će nas vratiti gotovo 100 godina u prošlost, u legendarne dvadesete

Pogledaj i ovo Gelato Sisters Zasukale su rukave Sestrinski odnosi unutar Gelato Sistersa: ''Dosta često se svađamo i upravo zato će ovaj bend uspjeti''

Video, čiju režiju potpisuje Tomislav Pović, prati melankoliju same pjesme tako cure, svaka u svojoj priči, pjevaju o nesretnoj ljubavi u najljepšim harmonijama u aranžmanu Tvrtka Hreleca i Jane Valdevit uz pratnju Popsicle benda kojeg čine Tvrtko Hrelec, Zvonimir Bajević, Goran Delač, Miro Kadoić i Branimir Njikoš.

 

Video je snimljen u prostorima Kulturnog centra Mesnička, a društvo na snimanju kao i na videu su im pravili glumci Marin Sovar, Duško Ilijević, Tomislav Macan, Davor Antolić.

"Uživamo u svakom projektu pa tako i na setu ovog videa gdje smo se družili s dragim kolegama i prijateljima. Odradili smo mini koncert s jednom pjesmom i tako stvorili sjećanje i video koji ćemo zauvijek njegovati", ispričale su Gelato Sisters.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos (Foto: Instagram) Martina Vrbos (Foto: Instagram) Martina Vrbos (Foto: Instagram) +0 Martina Vrbos (Foto: Instagram) Nekad i sad Sjećate se Martine Vrbos? Nevjerojatno je koliko se ova žena promijenila, danas je potpuno druga osoba!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene