Okrunili suradnju

Gelato Sisters ujedinile snage sa zanimljivim Big Bandom, a tu je i šaljiv spot o vječnoj igri živaca!

Gelato Sisters - 1 Gelato Sisters - 1 PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Gelato Sisters - 2 +0 Gelato Sisters - 1 Galerija

Gelato Sisters ujedinile snage sa zanimljivim Big Bandom Hrvatske liječničke komore u šaljivom spotu "Ti se praviš".

Liječnici i sestre imaju neraskidivu vezu i čine savršen tim, baš kao Big Band Hrvatske liječničke komore i Gelato Sisters, koji su svoju dugogodišnju suradnju okrunili video spotom u režiji Dinka Čvorića Doringa za pjesmu "Ti se praviš" skladatelja Zorana Šćekica.

Pogledaj i ovo Gelato Sisters Zasukale su rukave Sestrinski odnosi unutar Gelato Sistersa: ''Dosta često se svađamo i upravo zato će ovaj bend uspjeti''

Pjesma je ljubavne tematike te na šaljiv način govori vječnoj igri živaca i odmjeravanju snaga karaktera oba spola. Tko je i postoji li uopće pobjednik zaključite sami, a tko se pravi lud - to svi dobro znamo.

Sklonost liječnika prema jazz glazbi i big band zvuku u Hrvatskoj i Zagrebu ima dugu tradiciju i svojevrsni je brand među glazbenicima, a suradnja sa Gelato sisters koje njeguju uski troglas i retro glazbeni stil je logičan i vrlo zabavan spoj.

"Big Band Hrvatske liječničke komore aktivno djeluje od ljeta 2018. godine kada su se okupili pod okriljem Komore. Prethodno su kao članovi Hrvatskog glazbenog zavoda i Royal Garden Zagreb – Dixie banda nastojali oživjeti dixieland i swing“", kaže prim. dr. Damir Homolak, dermatovenerolog iz KBC-a Sestre milosrdnice, idejni začetnik Big Banda HLK i ujedno stalni član Društvenog jazz orkestra HGZ-a.

Umjetnički voditelj benda je trubač Zvonimir Bajević, a na repertoaru Big banda se nalaze dobro znane kompozicije iz swing ere, bezvremenski standardi, ali i nešto moderniji klasici koji svako mjesto na kojem Big band Hrvatske liječničke komore nastupa pretvaraju u zanimljivu i uzbudljivu klupsku destinaciju kojom dominira kvalitetna glazba.

Gelato Sisters je pravi retro bend koji utjelovljuje sve najbolje što su svijetu dale 40-te i 50-te godine prošlog stoljeća, a djeluje od 2013. godine. Gelato Sisters ubrzo su postale priznate kao jedan od prvih vizualno-glazbenih projekata koji u svoje nastupe redovito unosi elemente neo-burleske. Upravo ta jedinstvenost omogućila im je suradnju s mnogim hrvatskim poznatim glazbenicima, ali i šansu da se predstave u najpoznatijim zagrebačkim koncertnim dvoranama, festivalima i ljetnim pozornicama te na raznim događanjima i u klubovima.

Najveći utjecaj na njihovu izvedbu ima vjerojatno najpoznatiji vokalni trio svih vremena – The Andrews Sisters. Gelato Sisters osmislile su svoj nastup kao kombinaciju swinga, pop, soul i jazz glazbe, zanimljivih i usklađenih kostima te energičnih plesnih nastupa.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i sin Aleksandar Severina - 6 Severina - 5 Severina - 10 +25 Severina - 4 Celebrity Severina objavila predivan video sa sinom, koji je izrastao u njezinu sliku i priliku: "Sve što imam to si ti..."

1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Krštenje Albe Grašo - 2 Krštenje Albe Grašo - 11 Krštenje Albe Grašo - 8 Krštenje Albe Grašo - 6 +36 Krštenje Albe Grašo - 3 Celebrity Hana Huljić na feštu stigla s bebom u naručju, ali pozornost je ukrao opaki dekolte majke Vjekoslave

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene