od 21h

Drugi dan SCool Festa - Na pozornicu stiže Zabranjeno pušenje

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Studentski centar otvorio je vrata SCool Festu, a na Dnevnik.hr-u ste UŽIVO mogli pratiti prijenos s koncerta Zabranjenog pušenja!

Nakon Sveučilišne brucošijade, koju je u listopadu pohodilo čak 5000 ljudi, SCool Fest nastavak je niza aktivnosti koje se odvijaju u okviru Studentskog centra, a u pripremi su i mnoga druga zabavna, kulturna i obrazovna događanja. Dvodnevni glazbeni festival odvija se na vanjskoj pozornici koja je smještena na parkiralištu Studentskog centra, dok se unutarnje tri pozornice nalaze u prizemlju i na prvom katu.

Pogledaj i ovo Ida Prester tulum za ročkas! Šljokičasti koncert za prvi solo album i 20 godina karijere: "Treba iza sebe ostaviti dobru energiju, jer smo na ovoj planeti tako kratko"

Showbuzz Dnevnik.hr-a donio je u vaše domove nastup uživo grupe Zabranjeno pušenje!

Gustafi održali koncert u zagrebačkom SC-u

Na četiri glazbenim stilom različite pozornice zagrebačku publiku ovog vikenda zabavlju  i Kuzma&Shaka Zulu, M.O.R.T., DJ Aldo Moro, DJ Matroda, DJ Z'Spin, DJ Robert MKC, TS Zlatni zvuci, TS Gospodari tambura, Mnogi Drugi, S3ngs, Perle...

Jednodnevne i dvodnevne karte po cijeni od 40 i 70 kuna možete nabaviti u sustavu ulaznica Ticketshop.hr i na svim prodajnim mjestima Ticketshopa (Tisak Media centri, Dallas Music Shop, Dancing Bear, Croatia Records) te od 7. travnja u Studentskom centru, Savska 25.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene