Pogledajte galeriju!

Cro A Porter Timeless: Jelena Perčin u kampanji za SKIN4REBELS!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Povodom nadolazećeg Cro A Portera, koji će se održati od 23. do 26.10., u prostoru Zagrebačkog Velesajma, snimljena je kampanja dizajnerica Marine Jerant i Manuele Lovrenčić s glumicom Jelenom Perčin u glavnoj ulozi.

Iako na tržištu djeluju već neko vrijeme u obliku vlastitih modnih brendova dizajnerice Marine Jerant i Manuele Lovrenčić modnoj publici na ovosezonskom  Cro A Porteru predstavit će se zajedničkom kolekcijom SKIN4REBELS.

>> Cro a Porter: Nova kampanja modnog Studija ARILEO

Na temelju dosadašnjih zajedničkih projekata zaključuju da se kvalitetno nadopunjuju i da stvaraju jednu kreativnu simbiozu iz koje nastaje kolekcija SKIN4REBELS.

Manuela i Marina
uključuju u svoju modnu priču dizajnericu nakita Ivanu Tol koja njihovu modnu priču nadopunjuje nakitom od plexiglasa koji je inspiriran elementima futurizma (clean cut). Nakit zbog svoje hladne forme simbolizira naziv same kolekcije te joj daje dodatnu dinamiku.

Pogledaj i ovo Jelena Perčin Djevojčica s trešnjicama Znate li kako je Jelena Perčin izgledala kao dijete? Podijelila je staru fotku koja je sve nasmijala: ''Moja najautentičnija!''

Kolekcija je monokromatska, s geomoetrijski razrađenim idejama u kroju sa naglaskom na formu trokuta koji se proteže kao element kroz cijelu kolekciju.

Dizajnerice povezuju na oko nespojive vrste materijala (eko koža, hladna vuna, muslin, odjevni til) radi postizanja snažnih formi i fluidnosti s pročišćenim minimalističkim siluetama.
Koža u kolekciji simbolizira snagu, moć, odvažnost i nedostupnost, hladna vuna eleganciju, glamur i postojanost, muslin predstavlja lepršavost, fluidnost, prikrivenu dostupnost, dok til predstavlja transparentnost, seksepil i izazov!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene