Samozatajna ljepotica

Ibrahimović se ne odvaja od prezgodne partnerice za koju se pričalo da ju vara, glasine o krizi ušutkao je strastvenim poljupcima!

Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović +0 Zlatan Ibrahimović Galerija

Pričalo se kako u njihovom odnosu prevladava teška kriza, međutim Zlatan Ibrahimović i Helena Seger sada su pokazali da je između njih sve u najboljem redu.

Švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović i njegova partnerica Helena Seger uživaju na godišnjem odmoru u Sardiniji. 

Pogledaj i ovo Zlatan Ibrahimović bez okolišanja Pogledajte kako je Lepa Brena reagirala na Ibrahimovićev dolazak na Sanremo uz njezin hit, sve je rekla jednom riječju!

Naime, paparazzi su par ulovili dok su na jahti odmarali i izmjenjivali strastvene poljupce. Helena je na sebi imala kratke traper hlačice, bijeli top i crnu šiltericu dok je Zlatan nosio samo kupaće hlačice.

Uhvaćen je i tijekom tuširanja te je do izražaja posebno došao njegov isklesani torzo.

Par je uživao u raznim ljetnim egzibicijama, a posebno im se svidjela vožnja na jet skiju. 

Prije su stalno putovali sa svojim sinovima Maxsimilianom i Vincentom, no ovoga puta čini se kako su sami na odmoru. 

Ibrahimović je nedavno proslavio i 40. rođendan za koji si je priuštio luksuzni poklon. Riječ je o zlatnom Ferrariju.

Inače, Zlatan je s Helenom u vezi od 2001., a ona cijeni svoju privatnost te nema ni profil na društvenim mrežama. Nogometaš to poštuje i on također ne otkriva previše o svom životu izvan terena.

Zlatanova i Helenina veza preživjela je brojne glasine o njegovim aferama s drugim ženama. Nogometaša su prošle godine povezivali sa slavnom sportskom novinarkom iz Italije Dilettom Leottom, s kojom je surađivao na snimanju reklama i tamošnji su mediji tvrdili da se pojavila i na pragu njegovih kućnih vrata. Ibrahimović i Seger to nisu htjeli komentirati.

Helena je u jednom od rijetkih intervjua otkrila da ne troši previše vremena na vlastiti izgled, da misli kako ima prevelike usne, prekratke noge i da se bolje osjeća u trapericama nego u dizajnerskim haljinama. Helena nema zaposlene kućne pomoćnice, uživa u brzim vožnjama motociklom, a intervjui su joj zaista rijetkost, dala ih je svega nekoliko.

"Kada sam upoznala Zlatana, on je imao 21 godinu, a ja 32. Imala sam već izgrađenu uspješnu karijeru, svoj novac i nije mi trebao nogometaš da me uzdržava. Bila sam neovisna, a on čak nije ni bio moj tip muškarca. Pri našem prvom susretu blokirao je svojim Ferrarijem prolaz mom Mercedesu, a ja sam samo vidjela njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Bila sam neraspoložena, vikala sam na njega i mislim da mu se to nije svidjelo", ispričala je Šveđanka.

Zlatan je svojedobno otkrio da njegovo srce pripada samo jednoj ženi i osvojio je simpatije nježnijeg spola svojom izjavom. Na pitanje kakve žene želi odgovorio je kratko i jasno. "Na kakve žene mislite? Ja želim samo jednu ženu", izjavio je Zlatan, pritom misleći na svoju Helenu.

Mnogi opisuju njihov odnos kao netipičan odnos nogometaša i manekenke, a ona se nakon karijere u svijetu mode posvetila poduzetništvu i zapravo vodi većinu Zlatanovih poslova i zaslužna je za milijunske ugovore koje ima potpisane sa sponzorima.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez, Ben Affleck Jennifer Lopez, Ben Affleck Jennifer Lopez, Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck +18 Ben Affleck i Jennifer Lopez Celebrity Lopez i Affleck priredili spektakularnu proslavu vjenčanja za najbliže prijatelje, procurile fotografije raskošne ceremonije

  1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Vučković - 1 Severina Vučković - 2 Severina Vučković - 3 Severina Vučković - 5 +25 Severina Vučković - 6 Celebrity Severina pokazala brutalni dekolte u neobičnoj, seksi haljini, a reakcije su očekivane: "Bez teksta sam!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene