Wow!

Jedan od najzgodnijih Hrvata pokazao luksuzni stan u Zagrebu, elegantni interijer i upečatljivi stolić oduzimaju dah na prvu!

Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić Instagram 1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Vlaho Arbulić stan Vlaho Arbulić - 10 Vlaho Arbulić - 9 Vlaho Arbulić - 8 Vlaho Arbulić - 7 Vlaho Arbulić - 6 Vlaho Arbulić - 5 Vlaho Arbulić - 4 Vlaho Arbulić - 2 Vlaho Arbulić - 1 +26 Vlaho Arbulić - 1 Galerija

Glazbeni producent i pjevač Vlaho Arbulić pokazao je unutrašnjost svoga luksuznog stana u Zagrebu, a nakon ovih prizora svi će dobiti želju za preuređenjem stana.

Glazbeni producent i pjevač Vlaho Arbulić jedan je od naših slavnih Hrvata koji se u medijima pojavljuje ponajprije zbog svog isklesanog tijela, ali ovog puta na društvenim mrežama pohvalio se nečim drugim.

Naime, Vlaho je pokazao kako izgleda unutrašnjost njegova luksuznog stana u Zagrebu, a na fotografiji se mogu vidjeti dnevni boravak i blagovaonica.

Sve je uređeno u neutralnim tonovima, a skupocjeni namještaj odmah na prvu oduzima dah. Bež tepisi, sive zavjese i stolci te kauč i mramorni stol odmah su uočljivi, a nakon ovih fotografija svatko će dobiti želju za preuređenjem svog doma.

Vlaho je već jednom pokazao i ostale dijelove stana, a kupaonica je vrlo zanimljiva. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlaho (@v.l.a.h.o)

A što vi mislite o izgledu stana, recite nam u anketi.

Kako vam se sviđa Vlahin stan?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Vlaho je inače u dugogodišnjoj vezi s Tatjanom Dragović te s njom ima kćer Lucu, od koje se odvaja tek u rijetkim trenucima.

Inače je Vlaho u središtu pozornosti zbog mišića koje ponosno ističe, a jednom je prilikom za Zdravlje na kvadrat otkrio i ponešto o svojoj prehrani.

"Pa, mogu reći da se jako zdravo hranim, jako raznoliko. Nemam neke velike restrikcije, samo u hrani u kojoj sam shvatio da mi ne odgovara, ali što se tiče namirnica, nabavljam sve domaće, organsko. Jedem jako puno voća i povrća, mesa ne toliko, ali ga jedem. Kad ga jedem, jedem ga puno, velike količine, ali ga ne jedem toliko puta tjedno, možda dva puta tjedno. Dijete se ne držim. Shvatio sam da mi je to najgora stvar koju mogu napraviti", otkrio je, a kazao je i da uživa u bilo kakvoj tjelovježbi, od vožnje biciklom do šetnje Sljemenom.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Delač Ivana Delač - 1 Ivana Delač - 2 Ivana Delač - 3 +22 Ivana Delač - 4 Celebrity Naša bivša misica prvi put u javnosti s dugogodišnjim partnerom kojem je dosad vješto skrivala identitet!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ava Karabatić Ava Karabatić - 2 Ava Karabatić - 3 Ava Karabatić - 4 +27 Ava Karabatić - 2 Celebrity Ava Karabatić oglasila se o borbi s ovisnosti koju vodi već neko vrijeme: ''Mnogi ljudi kriju da imaju problem, dva mjeseca ležala sam na klinici''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene