Jako snažno!

Jedan od najzgodnijih Hrvata dirnuo sve objavom posvećenoj njegovoj posebnoj osobi: "Budimo čisti pred Bogom da su te boje ono najbolje od nas"

Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić/Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić - 2 Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić - 3 Vlaho Arbulić - 3 Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić +14 Vlaho Arbulić Galerija

Vlaho Arbulić objavio dirljive riječi posvećene kćeri Luci.

Naš poznati maneken i glazbenik Vlaho Arbulić raznježio je svoje pratitelje na Instagramu emotivnom objavom koju je posvetio svojoj kćeri Luci, od koje se odvaja tek u rijetkim trenucima.

"Za mene ne postoji moćniji alat za samoregulaciju od gledanja u ove prstiće. Oni su podsjetnik na to za koliko mala i ranjiva bića smo odlučili prihvatiti odgovornost - odgovornost da nas gledaju kao heroje, zaštitnike, uzore; da nas gledaju i po nama grade sebe. Gledaju nas čistom i bezuvjetnom ljubavlju idealizirajući što god vide u nama. Ali jednog dana život će ih dovesti oči u oči s razbijanjem svih tih iluzija jer će u sebi prepoznati svaku našu nezacijeljenu ranu i svaku našu neiskrenost koju smo bili uvjereni da uspješno skrivamo. Zato gledajmo svoju djecu, gledajmo im u te male prstiće, gledajmo ih nedužne dok spavaju, gledajmo im u dušu dok po njoj crtamo svojim bojama i budimo čisti pred Bogom da su te boje ono najbolje od nas", napisao je Vlaho uz fotografiju koju je podijelio u svojoj priči na Instagramu.

Vlaho je s kćeri Lucom jako vezan i posvećuje joj svaki slobodan trenutak, u što se možemo uvjeriti i na njegovu profilu na Instagramu.

Osim toga, Vlaho slovi kao jedan od najzgodnijih Hrvata i mami uzdahe svojim isklesanim tijelom, koje je ukrasio brojnim tetovažama.

"Dajte mi 30 sekundi i objasnit ću vam", napisao je uz jedan video koji je ljetos objavio, a u kojem vozi jet ski i polijeva se vodom.

"Zovite vatrogasce! Vlaho gori", "Ovo nije humano!", "Kako je zgodan ovaj Vlaho", "Riječi su suvišne", pisale su mu tada zadivljene pratiteljice, koje mogu samo uživati u pogledu jer je Vlaho u sretnoj dugogodišnjoj vezi s Tatjanom Dragović, s kojom i ima Lucu.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore - 5 Demi Moore - 4 Demi Moore - 1 Demi Moore - 2 +23 Demi Moore - 3 Celebrity Zbog mladolikosti malo tko bi joj dao stvarne godine, a njezinu tijelu u badiću svi se dive čak i kad je paparazzi ulove!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso - 11 Ana Sasso - 10 Ana Sasso - 13 Ana Sasso - 15 +28 Ana Sasso - 16 Celebrity Zbog legendarne reklame iz osamdesetih stekla je status seks-simbola, a figura zbog koje je postala popularna i godinama kasnije ostala je postojana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene