za naježiti se!

Spektakularni prizori iz Vele Luke: Oliverove hitove uglas je pjevalo 20 tisuća ljudi, koncert se pratio i s brodica, a nebo je gorjelo od baklji!

Vela Luka: Koncert Trag u beskraju - 5 Vela Luka: Koncert Trag u beskraju - 5 Ante Cizmic/Cropix 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Vela Luka: Koncert Trag u beskraju - 1 Vela Luka: Koncert Trag u beskraju - 2 Vela Luka: Koncert Trag u beskraju - 3 Vela Luka: Koncert Trag u beskraju - 4 Vela Luka: Koncert Trag u beskraju - 5 Vela Luka: Koncert Trag u beskraju - 6 Vela Luka: Koncert Trag u beskraju - 7 Vela Luka: Koncert Trag u beskraju - 8 Vela Luka: Koncert Trag u beskraju - 9 Vela Luka: Koncert Trag u beskraju - 10 +15 Vela Luka: Koncert Trag u beskraju - 11 Galerija

Pogledajte kakva je bila atmosfera u Veloj Luci za vrijeme koncerta "Trag u beskraju" u čast Oliveru Dragojeviću.

U Veloj Luci u subotu navečer održan je koncert "Trag u beskraju" u čast neprežaljenom Oliveru Dragojeviću na petu godišnjicu njegove smrti.

Nastupili su Meri Cetinić, Danijela Martinović, Goran Karan, Hari Rončević, Marko Tolja, The Shades, Matija Cvek, Klapa Šufit, Natali Dizdar, Lorena Bućan i Jure Brkljača, s njima je Oliverove hitove uglas pjevalo oko 20 tisuća ljudi koji su preplavili rivu, a koncert se pratio i s brodica te obližnjih balkona.

Vela Luka danima je preplavljena Oliverovim obožavateljima koji su svakodnevno od jutarnjih sati slavili po rivi i kafićima uz njegove pjesme. Prisutni su mogli uživati i u popratnom programu projekta "Trag u beskraju", koji je započeo koncertom na trajektu Split-Vela Luka, a nastavio se izložbom "Oliver privatno" u dvorani Glazbene škole "Oliver Dragojević", zatim i promocijom knjige nota "Oliver i Zdenko" čiji je autor Ante Gelo, na istom mjestu.

Koncert u subotu bio je središnji dio projekta, koji se nastavlja i u nedjelju koncertom "Kad mi dođeš ti", autorskom večeri Vinka Barčota u 21:30, na pijaci crkve Sv. Josipa, a nastupaju Meri Cetinić, Tedi Spalato, Petar Dragojević, Marko Škugor, Tomislav Bralić & klapa Intrade, klapa Šufit, Ivan Ive Županović, Antonia Dora Pleško i Kvartet Sequentia. Zadnji događaj projekta je koncert "Povedi me" Jasne Zlokić u ponedjeljak 31. srpnja, od 21:30 na pijaci.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Vlado Kalember, Ana Rucner Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) +24 In Magazin: Ana Rucner - 7 Celebrity Ana Rucner objavila rijetku fotografiju sa 17-godišnjim sinom koji je kopija svoga oca Vlade Kalembera!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Vesna, Davor i Dino Dragojević Vesna, Davor i Dino Dragojević Vesna, Davor i Dino Dragojević Vesna, Davor i Dino Dragojević +18 Oliver Dragojević sa suprugom Vesnom, sinom Dinom, nevjestom Nevenom i blizancima Davorom i Damirom Celebrity Evo kako izgledaju sinovi Olivera Dragojevića, nemamo ih često priliku vidjeti, a jednog pamtimo po hit-pjesmi iz 90-ih!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene