Baš tužno

Mislilo se da ima sve što može poželjeti, ali u sebi je krila mračnu tajnu i borbu koju je vodila dugi niz godina

Kate Spade (Foto: AFP) Kate Spade (Foto: AFP) Afp 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Spade (Foto: AFP) Kate Spade (Foto: Getty Images) Kate Spade (Foto: Getty Images) Kate Spade (Foto: Getty Images) +0 Kate Spade (Foto: Getty Images) Galerija

Kate Spade bila je na vrhuncu slave kada je njezin život tragično prekinut 2018. godine u New Yorku.

Proslavljena modna dizajnerica Kate Spade svojim je torbicama očarala svijet i postigla ogroman uspjeh o kojima mnogi mogu samo sanjati, međutim san je iznenada prekinut velikom tragedijom i njezinom odlukom da sama sebi oduzme život.

Bila je to vijest koja je 2018. godine šokirala javnost, jer činilo se da tada 55-godišnja Kate ima sve što može poželjeti - uspješan posao koji je pokrenula sa suprugom Andyjem Spadeom i 13-godišnju kćer Frances Beatrix koju je obožavala. Unatoč tome, sve je odlučila prekinuti u svom stanu na Manhattanu, a u oproštajnom je pismu kćeri poručila da se ne smije osjećati odgovornom zbog ničega.

Policija je bila potvrdila da je slavna dizajnerica počinila samoubojstvo vješanjem i da ju je u stanu pronašla spremačica. Uz nju nisu pronađene tablete ni alkohol, samo tužno oproštajno pismo namijenjeno njezinoj kćeri.

"Bea, uvijek sam te voljela. Ovo nije tvoja krivnja. Pitaj tatu", napisala je Kate, a britanski Daily Mail pretpostavlja kako ju je upravo razvod od supruga Andyja potaknuo na očajnički čin, što je on demantirao i kasnije izjavio da ju nikada nije prestao voljeti.

Izvori bliski paru istaknuli su kako su ona i Andy već neko vrijeme živjeli odvojeno, a dizajnerica je patila i od ozbiljne depresije. Uz to su članovi njezine obitelji izjavili kako se Kate godinama borila s bipolarnim poremećajem i da je bila razmišljala o samoubojstvu jer se nije mogla nositi s naglim teretom slave.

"Kate je patila od depresije i anksioznosti dugi niz godina. Aktivno je tražila pomoć i surađivala s liječnicima kako bi se izliječila od bolesti koja uzima previše života. Čuli smo se noć prije tragedije i zvučala je sretno. Nije bilo naznaka da bi mogla tako nešto učiniti. Bio je to potpuni šok. U tom trenutku ona nije bila svoja očito, borila se s vlastitim demonima", izjavio je tada Andy za Daily Mail.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić Ivana Mišerić Ivana Mišerić (Foto: Instagram) +0 Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Celebrity Pogledajte fotografiju zbog koje su našu voditeljicu prozvali božicom: "Ne znam je l' bi te gledao ili čitao"

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Lozar (FOTO: Instagram) Saša Lozar - 6 Saša Lozar - 3 Saša Lozar - 1 +1 Saša Lozar Celebrity Našeg pjevača i suprugu zamijenili za Maju Šuput i muža Nenada, on je na usporedbe odgovorio u svom šaljivom stilu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene