buran ljubavni život

Sve žene Zdravka Mamića: Prvom suprugom oženio se dva puta, a od druge se razveo zbog 30 godina mlađe?

Zdravko i Marina Mamić - 2 Zdravko i Marina Mamić - 2 Damjan Tadic/Cropix 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko i Marina Mamić Zdravko i Marina Mamić Zdravko i Marina Mamić - 1 Zdravko i Marina Mamić - 3 Zdravko i Marina Mamić - 2 Zdravko Mamić Zdravko i Marina Mamić Zdravko i Marina Mamić Zdravko i Marina Mamić +0 Zdravko i Marina Mamić Galerija

Zdravko Mamić navodno se sprema treći put uploviti u bračnu luku, a mi smo se prisjetili njegovih brakova.

Bjegunac hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić navodno se sprema treći put uploviti u bračnu luku.

Pogledaj i ovo Zdravko Mamić Rijetko se pojavljuje U javnosti smo ju vidjeli tek nekoliko puta, ali supruga Zdravka Mamića uz njega je i u najtežim trenucima

Kako otkriva Story, njegova je nova odabranica 30-ak godina mlađa Jelena P. iz Ljubuškog, s kojom se Zdravko i ne skriva po Hercegovini, a navodno su kupili i stan u Mostaru, koji uređuju za zajednički život. Jelena iza sebe ima brak koji je završio baš zbog Mamića, a sve je počelo još prije tri godine, dok je Jelena navodno bila Mamićeva tajnica.

Glasine o njihovoj romansi potaknuo je skupocjeni Range Rover koji je Mamić poklonio Jeleni.

Vijest je odjeknula u domaćim medijima jer, koliko je poznato, Zdravko je još zakonski u braku s Marinom Mamić, s kojom ima dvije kćeri.

Marina je Zdravkova druga supruga i rijetko se pojavljuje u javnosti, a nedavno se doznalo da je krajem prošle godine prodala obiteljsku vilu na zagrebačkom Tuškancu za šest milijuna eura.

Zdravko i Marina upoznali su se 1994. godine na utakmici u Maksimiru, a on je svojevremeno izjavio za medije da se zaljubio na prvi pogled. Ubrzo nakon vjenčanja rodila im se kćer Lucija, a potom i Iva.

Story piše da su se Marina i Zdravkova navodna nova odabranica ranije mogle vidjeti zajedno na kavama u BiH.

Zdravko se za prvu suprugu Nadu oženio kada je imao samo 21 godinu. Upoznali su se u klubu Sceni, a o misterioznoj Nadi poznato je da je od njega bila starija devet godina te da je završila fakultet u Londonu i Rimu i govorila pet jezika. Nakon četiri godine veze vjenčali su se i dobili sina Marija.

Ali ubrzo su počeli problemi i par se odlučio rastati. Kako je Zdravko iz tradicionalne obitelji u kojoj se nije lijepo gledalo na razvod, odlučio je vratiti se prvoj ženi, s kojom se ponovno vjenčao.

No ni drugi pokušaj nije upalio, a šuškalo se da su se konačno razveli zbog njegova švrljanja. Nakon razvoda su ostali prijatelji, a Nada je navodno u dobrim odnosima i s njegovom drugom suprugom.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Russell - 2 Taylor Russell - 3 Taylor Russell - 1 Taylor Russell - 3 +4 Taylor Russell Celebrity Svijet je tek pošteno čuo za nju, a ona svojim razgolićenim izdanjima izaziva pomutnju, za ovo bome treba hrabrosti

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Nove epizode serije Lud, zbunjen, normalan - 1 Nove epizode serije Lud, zbunjen, normalan - 2 Nove epizode serije Lud, zbunjen, normalan - 3 Nove epizode serije Lud, zbunjen, normalan - 4 +9 San Remo Zanimljivosti Kako danas izgleda stan iz serije "Lud, zbunjen, normalan"? "Možda ću vas sada razočarati, ali…"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene