vidjelo se baš sve!

Svijet je tek pošteno čuo za nju, a ona svojim razgolićenim izdanjima izaziva pomutnju, za ovo bome treba hrabrosti

Taylor Russell - 4 Taylor Russell - 4 Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Russell - 2 Taylor Russell - 3 Taylor Russell - 1 Taylor Russell - 3 Taylor Russell Taylor Russell i Timothee Chalamet Taylor Russell i Timothee Chalamet Taylor Russell +0 Taylor Russell - 4 Galerija

Taylor Russell pojavila se u prozirnoj majici na Muškom tjednu mode u Parizu, gdje nije bilo čovjeka koji se nije za njom okrenuo.

Kanadska glumica Taylor Russell napravila je pravu pomutnju na Tjednu muške mode u Parizu, gdje se pojavila u odvažnom i provokativnom izdanju.

28-godišnja Taylor na jednu od revija odlučila je doći u minijaturnoj suknji, crnim čizama i smeđem kaputu, a najdominantniji dio njezina outfita bila je potpuno prozirna majica ispod koje nije nosila grudnjak, pa je ponosno pokazala svoje obline.

Zvijezda filma "Bones and All" nedavno se našla i na naslovnici popularnog magazina Harper's Bazaar, za koji je pozirala u nekoliko zavodljivih kreacija.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Taylor Russell (@tayrussell)

Taylor je relativno novo lice Hollywooda, ali već sada ima sve karakteristike zvijezde. Rođena u Vancouveru 1994. godine, a prvi se put pojavila na malim ekranima u znanstvenofantastičnim serijama i filmovima. No najveći dojam ostavila je nakon svoje izvedbe u horor i ljubavnom filmu Lucea Guadagnina "Bones and All", u kojem glumi s Timothéejem Chalametom.

Film je prikazan premijerno na Venecijanskom filmskom festivalu prošle godine i Taylor je za svoju izvedbu dobila same pohvale, a usto je nagrađena nagradom Marcello Mastroianni za najbolju debitanticu, pa se čini da će se o ovoj mladoj dami tek puno pričati.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Đurđević, Indira Levak, Tomislav Jelić, 2006. godina Indira Levak, 2006. godina Indira Levak - 3 Indira Levak i Severina +25 Indira Levak Nekad i sad Neprepoznatljiva Indira u provodu s frajerima od kojih se godinama nije odvajala, a od tada je samo jedna stvar ostala ista!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Pique Gerard Pique Shakira - 1 Shakira - 2 +20 Shakira - 4 Celebrity Ponovni susret Shakire i Piquea zabilježen kamerama, ona je i ovu priliku iskoristila da ga ponizi zbog svega što joj je priredio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene