ima i plemenitu misiju

Poznato lice u "Jokeru": U kvizovima ga gledamo već 17 godina, dvaput je osvojio i vrtoglav iznos novca!

Igor Mavrin, Joker Igor Mavrin, Joker Nova TV 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mavrin, Joker Igor Mavrin, Joker Igor Mavrin, Joker Igor Mavrin, Joker Igor Mavrin, Joker Igor Mavrin, Joker Igor Mavrin, Joker Frano Ridjan - 1 Frano Ridjan - 2 Frano Ridjan - 3 +6 Frano Ridjan - 4 Galerija

Igor Mavrin u kvizu "Joker" osvojio je 5.000 eura, a za naš portal prisjetio se svojeg dugogodišnjeg kvizaškog iskustva te je podijelio i neke nepoznate detalje iz privatnog života.

Prvi ovotjedni natjecatelj kviza "Joker", Igor Mavrin umalo je kući otišao s 15.000 eura no nije htio riskirati na zadnjem pitanju i osvojio je 5.000 eura.

Igor je odustao zbog pitanja koje je glasilo : "Tko je projektirao crkvu Svetog Antuna Padovanskog u Beogradu?" Među ponuđenim odgovorima nalazili su se: "A)Frane Cota, B) Jelisaveta Načić, C) Jože Plečnik i D) Nikola Doksat".

Biste li vi znali točan odgovor na ovo pitanje?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

 

Točan odgovor bio je "C) Jože Plečnik", koji je i Igor odabrao nakon što je odustao.

"Rizik bi u ovom trenutku bio prevelik. Bilo bi to stvarno nagađanje", rekao je Igor nakon odustajanja, a s nama je podijelio i svoje dojmove nakon što je kviz emitiran na televiziji.

"Dobio sam čestitke u međuvremenu, ja sam sa samim nastupom svakako zadovoljan", rekao nam je ovaj iskusni kvizaš koji se u kvizovima natječe već 17 godina, a evo što mu se posebno sviđa kod "Jokera".

"Zanimljivo mi je gledati kako se natjecatelji snalaze u ograničenom vremenu", kaže.

Pogledaji ovo Zrinka Jurec, Joker - 4 Zanimljivosti Pitanje o Gibonniju namučilo je natjecateljicu Jokera, biste li vi znali odgovor na njega?

A s obzirom na iskustvo koje ima, već zna i u kojem je području najslabiji.

"Pokazalo da su mi dosad često pitanja iz sporta bila sporna. Ovdje sam dobio tri pitanja iz sporta i nekako sam ih uspio savladati", rekao nam je.

Otkrio nam je i koji je najveći iznos koji je dosad osvojio u nekom kvizu.

"Dvaput sam osvojio 125 tisuća kuna", pohvalio se.

Pogledaji ovo Lovro Jurišić, Joker - 5 Celebrity Kako je Neven Ciganović zeznuo iskusnog kvizaša? Ovo je pitanje na koje nije znao odgovor!

Igor je inače doktor znanosti i dolazi iz Osijeka, gdje radi kao profesor na Akademiji za umjetnost i kulturu. Doktorirao je ekonomiju, a specijalizirao menadžment u kulturi i umjetnosti, pa to i predaje.

Otac je četverogodišnje kćeri i veliki je zaljubljenik u prirodu i životinje, a s partnericom je udomio čak pet pasa i 11 mačaka.

"Krene se s jednim psom i jednom mačkom i tako se to dogodi... To je nekakva naša osobna misija, jednostavno reagiramo na takve situacije", objasnio nam je.

Pogledaji ovo Mario Šimundža, Joker Celebrity Prvi natjecatelj Jokera posjetio je njujorške Blizance nekoliko sati prije rušenja, a zamalo je završio i u otetom avionu: "Ja sam to doživio ili bolje rečeno preživio..."

Igor se u slobodno vrijeme bavi i sportom. Tijekom ljetnih mjeseci rado pliva Dunavom, a u najboljim je danima, prisjeća se, istrčao maraton.

"Dunav mi je najdraža ljetna destinacija. Prava moćna velika europska rijeka, koja povezuje sa svim zemljama Europe", ističe.

"Među hobijima su mi čitanje, odlasci na kulturna događanja, šetanje prirodom s psima i trčanje", otkriva ovaj profesor koji se, kaže, najbolje snalazi u područjima povijesti, mitologije te povijesti umjetnosti.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears Britney Spears Britney Spears Britney Spears - 6 +25 Britney Spears - 4 Celebrity Britney Spears objavila svoje potpuno gole fotografije, na očajne molbe koje joj pristižu sa svih strana uopće ne reagira

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry - 1 Matthew Perry - 2 Matthew Perry Matthew Perry - 1 +24 Jennifer Aniston i Matthew Perry - 2 Celebrity Objavljena oporuka Matthewa Perryja, poznato je tko će dobiti nasljedstvo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene