I svi sretni!

17 godina mlađi dečko uselio se k slavnoj glumici i njenom mužu, ona kaže da im to nije bilo nimalo čudno!

Tilda Swinton (Foto: Getty) Tilda Swinton (Foto: Getty) Getty 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Tilda Swinton (Foto: Getty) Tilda Swinton (Foto: Getty) Tilda Swinton i Sandro Kopp (Foto: AFP) Tilda Swinton (Foto: AFP) Tilda Swinton (Foto: AFP) Tilda Swinton (Foto: Getty) +0 Tilda Swinton (Foto: Getty) Galerija

Tilda Swinton i Sandro Kopp snimljeni na romantičnom ručku u Veneciji kamo su stigli ovih dana, a paparazzi ih ne ispuštaju iz vida.

Holivudska glumica Tilda Swinton uživa ovih dana u Veneciji kamo je doputovala sa svojim 17 godina mlađim dečkom Sandrom Koppom, a njihov dolazak tamošnjim paparazzima nije mogao promaknuti.

Pogledaj i ovo showbuzz novi i stari ljubavnik na okupu Njen 17 godina mlađi dečko se uselio k mužu i njoj, oskarovki to nije bilo nimalo čudno

Osebujna 61-godišnja Tilda i 44-godišnji Sandro snimljeni su u jednom od popularnih restorana u vrijeme ručka, a kamere su zabilježile njegove zaljubljene poglede.

Par se upoznao 2004. godine na snimanju filma "Kronike iz Narnije: Lav, vještica i ormar" i ubrzo su započeli vezu, iako je ona tada vrijeme živjela s 21 godinu starijim nevjenčanim mužem, škotskim slikarom i dramskim piscem Johnom Byrneom.

Naime, prema pisanju stranih medija, glumica je bila rekla nevjenčanom suprugu da se zaljubila, no on je odlučio ostati živjeti u zajedničkom domu kako bi zajedno odgajali njihove blizance, kćeri Honor i sina Xaviera, koji su tada imali 16 godina.

Nekoliko godina kasnije kada su im djeca porasla i krenula majčinim stopama, John se odselio od Tilde. Glumica je kasnije komentirala kako njezin suživot s bivšim i sadašnjim ljubavnikom nije nimalo bio čudan. Ističe i da je još uvijek u prijateljskim odnosima s Byrneom, s kojim je bila u vezi od 1989., te da on redovito posjećuje njihov dom.

"Sve je to prilično dosadno. Otac moje djece i ja smo vrlo dobri prijatelji, a ja sam sada u sretnoj vezi s drugim. I svi smo prijatelji. Život ne mora biti kompliciran. Moraš imati suosjećanja i ne kriviti sebe kada se stvari zakompliciraju", izjavila je Tilda jednom prilikom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene