ljubavna zavrzlama

Rijetko pojavljivanje zvijezde koja je u braku s bivšim suprugom svoje prijateljice, no tu njihovoj neobičnoj poveznici nije kraj

Shania Twain Shania Twain Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Shania Twain - 2 Shania Twain - 3 Shania Twain - 1 Shania Twain - 6 Shania Twain - 3 Shania Twain - 3 Shania Twain - 2 Shania Twain - 2 Shania Twain - 2 +0 Shania Twain Galerija

Shania Twain i Frédéric Thiébaud snimljeni su nakon dugo vremena zajedno u New Yorku, gdje su pokušali izbjeći paparazze, što im nije pošlo za rukom.

Slavna kanadska pjevačica Shania Twain izgledala je opušteno pri dolasku u međunarodnu zračnu luku John F. Kennedy u New Yorku, gdje su je sa suprugom Frédéricom Thiébaudom snimili paparazzi.

Pogledaj i ovo Shania Twain - 3 Napokon u izlasku! Poslije teške tragedije uporan rad vinuo ju je među zvijezde, a pjevačica koju nismo dugo vidjeli u javnosti sad je očarala svojom pojavom!

57-godišnja Shania nosila je jednostavnu crnu majicu s kapuljačom i natpisom "Republic Records", a od znatiželjnih se pogleda pokušala sakriti ispod šilterice koju je navukla na oči, no to joj nije pošlo za rukom.

Bilo je to njezino rijetko javno pojavljivanje u društvu 53-godišnjeg supruga, s kojim je u braku 12 godina. Za njihovu se priču pročulo kada su u prosincu 2010. godine mediji počeli pisati da pjevačica ljubi Frédérica Thiébauda, bivšeg supruga prijateljice s kojom ju je inače njezin bivši prevario. Par je stao pred oltar 1. siječnja 2011. godine, a sudeći po svemu, još uvijek su zaljubljeni.

Prije Frédérica 1993. godine upoznala je producenta Roberta Johna Langea, koji je bio oduševljen njezinim vokalom te se ponudio da joj producira i piše pjesme. Zbližili su se te su ubrzo zatim postali par, a vjenčali su se u prosincu iste godine. Zajedno su dobili sina Eju 2001. godine, a sve je krenulo nizbrdo 2007. godine. Shania je doznala da je suprug vara, i to s njezinom najboljom prijateljicom Marie-Anne Thiébaud iliti Frédéricovom bivšom suprugom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 1 Ecija Belošević i Nives Celzijus - 4 +25 Nives Celzijus Celebrity Nives pozirala u grudnjaku s neobičnim izrezima, čipkasti kompletić rublja nekima je bio umalo previše!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović +11 Zlatan Ibrahimović Celebrity Isklesani Ibrahimović opet je glavna atrakcija na plaži, a ne može mu se nadiviti ni njegova 11 godina starija partnerica!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene