"Majko mila, što je ovo?

Nives pozirala u grudnjaku s neobičnim izrezima, čipkasti kompletić rublja nekima je bio umalo previše!

Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 1 Ecija Belošević i Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 +19 Nives Celzijus Galerija

Nives Celzijus objavila je na profilu na Instagramu fotografiju u čipkastom donjem rublju i malo toga ostavila mašti.

Nives Celzijus počastila je svoje obožavatelje jednom od svojih najseksepilnijih fotografija u posljednje vrijeme, na kojoj pozira u čipkastom kompletu donjeg rublja.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus ''očekuje vas...'' Nives Celzijus o iznenađenju koje priprema: ''Dugo sam se libila oko toga jer moja publika na to nije navikla...''

41-godišnja Nives malo je toga ostavila mašti u grudnjaku neobičnog dizajna s otvorima, kao i minijaturnim gaćicama koje je s njim uskladila. U opis fotografije nije ništa napisala, već je samo ostavila emotikon smješka s aureolom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

"Što je danas lijep i sunčan dan", "Bomba", "Nives, i dalje si broj jedan", "Ovo je sve", "Majka priroda. Kao vino, sve bolja i neponovljiva Nives", "Majko mila, što je ovo? Volimo te", "Jako zgodna", "Savršenstvo", "Bomba od žene", "Nives, tvoje tijelo, remek-djelo", "Budi moja žena, molim te", "Srce da mi stane", "Moćna si, baš moćna. Melem za oči u svakom pogledu", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

Nives se ovih dana pohvalila svojim obožavateljima i kako je napravila već prvu generalku čišćenja stana u novoj godini, i to u izdanju koje se svima veoma svidjelo. Na profilu na Instagramu objavila je fotografiju na kojoj pozira dok čisti, i to dok na licu nema ni trunke šminke, a na sebi nosi pripijeni kombinezon koji je u prvi plan istaknuo njezine bujne grudi.

"I prva generalka u 2023. kreće sad! Neka je sretna i vama", napisala je Nives.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović +11 Zlatan Ibrahimović Celebrity Isklesani Ibrahimović opet je glavna atrakcija na plaži, a ne može mu se nadiviti ni njegova 11 godina starija partnerica!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Livaković Dominik i Helena Livaković Helena Livaković Helena Livaković - 1 +18 Ivana Vida i Helena Livaković - 2 Celebrity Samozatajna supruga našeg Vatrenog iznenadila fotkom na kojoj pozira u badiću i podijelila uspomene iz Katra!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene