"Tek stigli, već kiti tamburaše!"

Omiljeni domaći voditelj pokazao kamo se otputio na daleki odmor, pa se i našalio na račun samozatajne supruge!

Saša Kopljar Saša Kopljar Saša Kopljar/Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Kopljar Saša Kopljar - 3 Saša Kopljar - 1 Saša Kopljar sa suprugom Renatom - 10 Saša Kopljar sa suprugom Renatom - 9 Saša Kopljar sa suprugom Renatom - 8 Saša Kopljar sa suprugom Renatom - 7 Saša Kopljar sa suprugom Renatom - 6 Saša Kopljar sa suprugom Renatom - 5 Saša Kopljar sa suprugom Renatom - 4 +13 Saša Kopljar sa suprugom Renatom - 3 Galerija

Saša Kopljar je na svom profilu na Instagramu objavio fotografije s obiteljskog odmora na Kubi pa pritom i nasmijao svoje pratitelje.

Jedan od naših omiljenih televizijskih voditelja Saša Kopljar odmara s obitelji na zasluženom godišnjem odmoru i to u dalekoj Kubi, odakle se javio svojim pratiteljima na profilu na Instagramu.

60-godišnji Saša objavio je fotografije na kojima pozira u društvu supruge Renate, a iskoristio je priliku i da se našali na njezin račun.

"Tek stigli u Havanu, a već kiti tamburaše", napisao je Saša uz video koji je podijelio u priči na profilu, a na kojoj Renata daje napojnicu uličnim zabavljačima i sviračima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Saša Kopljar (@sasa.kopljar)

Saša i Renata u braku su više od 20 godina i zajedno imaju dvoje djece, kćer Arianu i sina Frana. Njihova kći je manekenka, koja niže svjetske uspjehe i svojevremeno je nosila Diorovu reviju sa slavnim modelima, poput Belle Hadid.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 10 Lidija Bačić - 7 Lidija Bačić - 8 Lidija Bačić - 9 +25 Lidija Bačić - 11 Celebrity Lidija Bačić u haljini s izrezom pokazala goli trbuh i čime ga je to ukrasila, a zbog nekih je pokreta nešto ispod nje i provirilo!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Kourtney Kardashian - 1 Kourtney Kardashian - 2 Kourtney Kardashian - 4 Kourtney Kardashian - 3 +12 Kourtney Kardashian Celebrity Članica slavnog klana jednu je stvar odlučila preskočiti ispod uske haljine, poveći trudnički trbuh ostao je u drugom planu!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene