sve je zbunio!

Svi su se pitali tko se krio iza zelene maske na dodjeli prestižnih nagrada zbog koje nekima nije bilo svejedno: "Malo sam se prestrašio!"

Princeza Poppy Princeza Poppy Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Poppy - 2 Princeza Poppy - 1 Princeza Poppy - 3 Christina Applegate Christina Applegate Christina Applegate Ekipa serije Bear Ekipa serije Bear Ekipa serije Nasljeđe Kieran Culkin +8 Jeremy Allen White Galerija

Zeleni goblin zbunio je i iznenadio sve na ovogodišnjoj dodjeli Emmyja u Los Angelesu, na čijem se crvenom tepihu odjednom pojavio.

Najveća televizijska imena okupila su se na crvenom tepihu 75. dodjele nagrade Emmy u Los Angelesu. I dok je većina zvijezda stigla u glamuroznim haljinama i odijelima, jedna se osoba istaknula svojim izgledom, i to onim zelenoga goblina.

Svi su se pitali tko je osoba prekrivena od glave do pete zelenom bojom koja se motala posvuda, s goblinskom maskom, a ispostavilo se da je zapravo riječ o drag-kraljici imena princeza Poppy. Njezino pojavljivanje na crvenom tepihu sve je iznenadilo, zabavilo, a neke i pomalo zbunilo.

"Malo sam se prestrašio", "Tko je dovraga ovo?", "Zapravo ne želim znati pozadinu ove priče", "Traži li ona svoje omiljene zvijezde?", "Samo Poppy može izgledati elegantno kao goblin", neki su komentari s društvenih mreža.

Inače, Princeza Poppy natjecala se u 15. sezoni showa "RuPaul’s Drag Race", a na dodjeli je i pozirala s ostalim natjecateljima koji su se tamo pojavili. Poppy svoje pravo ime ne želi otkriti, ali poznato je da živi u San Franciscu.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Dolly Parton i Carl Thomas Dean Dolly Parton - 2 Dolly Parton - 1 Dolly Parton +16 Dolly Parton - 2 Celebrity Skoro 60 godina supruga uspješno skriva od javnosti: ''Muškarci su moja slabost, ali Carl zna da samo flertujem s drugima i da ću se vratiti kući''

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Moss - 13 Kate Moss - 12 Kate Moss - 11 Kate Moss - 10 +31 Kate Moss - 9 Nekad i sad Nekad je bila ikona ljepote za kojom su se otimali poznati modni brendovi, a onda je pokleknula pod teretom slave i porocima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene