POKROVITELJ TELEMACH

Zavirite u backstage Supertalenta: "Vidi se da ulažu puno napora u to što rade’’

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kandidati četvrte polufinalne emisije Supertalenta - 1 Kandidati četvrte polufinalne emisije Supertalenta - 2 Kandidati četvrte polufinalne emisije Supertalenta - 3 Kandidati četvrte polufinalne emisije Supertalenta - 4 Kandidati četvrte polufinalne emisije Supertalenta - 5 Kandidati četvrte polufinalne emisije Supertalenta - 6 Kandidati četvrte polufinalne emisije Supertalenta - 7 Kandidati četvrte polufinalne emisije Supertalenta - 8 Kandidati četvrte polufinalne emisije Supertalenta - 9 Kandidati četvrte polufinalne emisije Supertalenta - 10 +1 Kandidati četvrte polufinalne emisije Supertalenta - 11 Galerija

Za zadnja tri mjesta u finalu borilo se osam kandidata, koji su nudili široku lepezu talenata.

Gledajući audicijske nastupe, polufinalisti su usavršavali posljednje detalje za točke kojima žele oduševiti žiri i publiku. Oni su u backstageu imali prilike pogledati i prokomentirati nastupe svojih konkurenata i to u najvišoj rezoluciji putem Telemach 5G mreže.

Sanja Dajčman Zahtila na audicijskom je nastupu izazvala posebne emocije u studiju, a sada je prokomentirala nastup mlade Marie Ćuro. ''Odaje nekakvu zrelost, ni trunka treme. Ono najnormalnije, kao doma da pjeva'', pohvalila je Sanja Mariu.

Djevojke iz plesne skupine B residence osvrnule su se i na konkurenciju. ‘’Konkurencija je puno veća jer je polufinale, ali se mi moramo usredotočiti samo na to da budemo dobre’’, zaključile su prije nastupa.

Mišiće za polufinale priprema i street workout klub Bar Strong, a njihov nastup prokomentirala je Paula Jeličić Pumah, koja je na prošlom nastupu izazvala dosad neviđenu podjelu među žirijem. ‘’Nikakva konkurencija, možda me čak inspiriraju. Vidi se da ulažu puno napora u to što rade.’’, istaknula je Paula.

Nesvakidašnji talent za polufinale brusi i Miroslav Gavrić. Preskakanje užeta doveo je na razinu koreografije kojom je izazvao posebno zanimanje žirija na prošlom nastupu.

''Jako nam je drago da možemo doći i sa pjevačima i plesačima da možemo reći da su odlični. I zato nema straha'', naglasili su Cirkus animatori Tijana i Marko. ‘’Zapravo mi je cilj da ja pokažem najbolje od sebe. Konkurencija mi uopće nije bitna. Bit će mi drago i da prođe netko tko mi je tzv. konukurencija'', kazala je Ana Dorušak, koja je na audiciji pokazala specifičnu boju vokala.

Da bi internetska mreža bila brza i stabilna, kandidatima je omogućio partner Telemach, koji je polufinalistima pripremio poklone.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom TELEMACH po najvišim profesionalnim standardima.

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene