top ideja!

Članovi Đokovićeve obitelji razgalili su publiku originalnim potezom na koji su se odlučili, a iza ove njihove geste krije se i posebna poruka!

Obitelj i tim Novaka Đokovića Obitelj i tim Novaka Đokovića Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Obitelj i tim Novaka Đokovića - 1 Obitelj i tim Novaka Đokovića - 2 Obitelj i tim Novaka Đokovića - 3 Novak Đoković Novak Đoković s kćeri Tarom - 4 Novak Đoković s kćeri Tarom - 3 Novak Đoković s kćeri Tarom - 2 Novak Đoković s kćeri Tarom - 1 Matthew McConaughey, Novak Đoković i Camilla Alves Matthew McConaughey i Camilla Alves - 4 +19 Matthew McConaughey i Camilla Alves - 3 Galerija

Obitelj Novaka Đokovića je na US Openu navijala za njega u posebnim jaknama koje su dizajnirane baš za tu priliku.

Obitelj Novaka Đokovića nije propustila osvajanje njegova 24. Grand Slam turnira na US Openu gdje je pobijedio Daniila Medvedeva, a za koji su pripremili i posebne rekvizite za navijanje.

Novakova supruga Jelena, kći Tara, sin Stefan te ostali članovi obitelji, prijatelji, članovi tima i naš umirovljeni tenisač Goran Ivanišević nosili su bijele jakne s brojkom 24, koja označava broj turnira koje je dosad osvojio. Riječ je o potpuno bijelim jaknama s žutom brojkom s prednje lijeve strane, a sličnu je Novak nosio nakon osvojenog Australian Opena, samo s brojem 22.

Jaknu je dizajnirao jedan poznati modni brend i trenutačno se može kupiti po sniženoj cijeni od 158 eura.

Novak je ovog puta nakon pobjede obukao nešto posebnije, majicu s natpisom "Mamba Mentality", koju je posvetio tragičnog košarkašku Kobeu Bryantu s kojim je bio blizak prijatelj.

"Htio sam obući ovu majicu ako dobijem priliku osvojiti turnir. Nisam to ni s kim podijelio. Kobe mi je bio blizak prijatelj, puno smo razgovarali o mentalitetu pobjednika. Bio je jedan od ljudi na koje sam se najviše oslanjao, uvijek je bio tu za savjet i podršku. Mislio sam da je ovaj dres lijep način da mu odam priznanje", rekao je Novak i sve dirnuo svojom lijepom gestom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Snimanje promo spota za Supertalent Snimanje promo spota za Supertalent Snimanje promo spota za Supertalent Snimanje promo spota za Supertalent +25 Snimanje promo spota za Supertalent Celebrity Šuput otkrivena trbuha i okružena dragim ljudima otkrila da ima razlog za slavlje: "Coming soon..."

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman i Keith Urban Nicole Kidman i Keith Urban Nicole Kidman i Keith Urban Nicole Kidman i Keith Urban +20 Nicole Kidman i Keith Urban Celebrity Zaleđeno lice jedne od nekoć najljepših žena svijeta šokiralo je javnost, njezine nove fotografije postale su predmet rasprave!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene