oglasili se iz kluba

Nastup Jale i Bube prekinut zbog dojave o bombi, klub je odmah evakuiran i detaljno pregledan

Jala i Buba Corelli Jala i Buba Corelli Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Jala i Buba Corelli Jala Brat - 1 Jala Brat - 4 Jala Brat - 3 Jala Brat - 5 Jala Brat - 6 Jala Brat - 7 Jala Brat - 1 Jala Brat - 2 Jala Brat - 3 +12 Jala Brat i Buba Corelli (Foto: PR) Galerija

Jala i Buba Corelli trebali su održati nastup u novootvorenom sarajevskom klubu, međutim dojava o bombi ih je omela.

Bosanskohercegovački reperi Jala i Buba Coreli suočili su se s dojavom o bombi u sarajevskom klubu gdje su imali zakazan nastup. 

"Policija je evakuirala goste kluba te je nakon detaljnog pregleda, potvrđeno da je dojava lažna", rekli su iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo za portal Avaz.

"Dugoočekivani koncert najpopularnijeg dvojca Jale Brata i Bube Corellija u novotvorenom sarajevskom klubu AQUA, sinoć je prekinut zbog lažne dojave o postavljenoj bombi", pisalo je na stranici spomenutog kluba.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cora (@bubacorelli)

Nakon što je policija detaljno provjerila prostor i utvrdila da je riječ o lažnoj dojavi, reperi su nastavili s koncertom i goste rasplesali do ranih jutarnjih sati. 

"Dojave o bombama čest su način za sabotažu poslovanja i ometanje objekata i izvođača u obavljanju djelatnosti ", poručili su iz novoogtvorenog kluba.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 1 +25 Žanamari Perčić - 2 Celebrity Žanamari okrenula leđa pa u ljubičastim tangicama istaknula bujnu stražnjicu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan - 1 Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan +25 Renata Lovrinčević Buljan Celebrity Vjerovali ili ne, ova Hrvatica ima 47 godina, a prizore nje u badiću komentirala je čak i Violeta iz Boljeg života!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene