Nije odoljela!

Petko se transformirao u svjetski poznatu pjevačicu, koja mu se i sama brzo javila: "Ona je velika dimenzija, izvan sebe sam!"

Dalibor Petko - 1 Dalibor Petko - 1 Dalibor Petko/Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Dalibor Petko i Kylie Minogue Dalibor Petko - 4 Dalibor Petko - 3 Dalibor Petko - 2 Dalibor Petko - 5 Kylie Minogue - 2 Kylie Minogue - 3 Kylie Minogue - 4 Kylie Minogue - 1 Nives Celzijus i Dalibor Petko +14 Nives Celzijus, Dalibor Petko i Ivana Mišerić - 3 Galerija

Kylie Minogue komentirala je na društvenim mrežama video Dalibora Petka u kojem se transformirao ni više, ni manje nego u nju.

Radijski voditelj Dalibor Petko poznat je po svojim originalnim imitacijama zvijezda, što domaćih, a što stranih, a među posljednjima je bila slavna pjevačica Kylie Minogue.

55-godišnji Dalibor transformirao se u Kylie i uprizorio spot za njezinu novu pjesmu "Padam Padam", u kojem je odjeven u crveni kostim od glave do pete, a na glavi nosi plavu periku. Njegova izvedba oduševila je ljude koji ga prate na društvenim mrežama, ali i samu Kylie koja mu se javila na TikToku. Ona mu je u komentarima ostavila smajlića koji plače od smijeha, srca i poljupce.

@daliborpetko @Kylie Minogue Padam Padam (without budget) #padampadam #kylieminogue #dance #viral #trend #trending #foryoupage #foryourpage #fyp #balkan #ukcharts ♬ original sound - daliborpetko

"Nisam ga ni vidio odmah. Vidio sam da je video postao viralan. Gledao sam gdje se najviše gleda. Fascinantno mi je bilo da se sada na listi pojavila i Amerika. To mi se još nije nikada dogodilo. Ranije sam radio videa za Eurosong i bili su viralni po Europi, najviše Poljska, Finska, Velika Britanija. Išao sam onda pogledati komentare i onda sam vidio da se ona javila. Nisam mogao vjerovati da mi se javila. Kylie je ipak jedna velika dimenzija. Nisam mogao vjerovati da je primijetila moj video. Govorili su mi da je moguće, a ja nisam vjerovao. Izvan sebe sam", priznao je Petko za 24 sata.

Petkova transformacija je:

  • Odlična, nadmašio je samog sebe!
  • Može on to i bolje!

Ukupno glasova:

Dalibor je prije nekoliko mjeseci oborio sve s nogu transformacijom u pobjednicu ovogodišnjeg Eurosonga Loreen.

"Prejako", "Samo sam te čekala", "Događa li se ovo", "Najjači dosad", "Bolji od nje, realno", "Ne mogu, hahahaha", "Ti si bolji od nje tisuću puta", "I ti si odrezao nokte na nogama", "Nema dalje, to je to", "Jesi li realan?", "Lega, ti si kralj", "Loreen za koju bih glasala", "Ti si pobjednik", bili su samo su neki od komentara koje je tada dobio.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković i Fernando Hierro - 3 Fani Stipković i Fernando Hierro - 4 Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Fani Stipković - 4 +26 Fani Stipković - 3 Celebrity Fani Stipković otkrila spol bebe koju čeka s legendarnim nogometašem, pogledajte spektakl koji je priredila za tu prigodu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller Tara Thaller Tara Thaller Tara Thaller +25 Tara Thaller - 1 Celebrity Jedna od najljepših Hrvatica pokazala kako provodi ljeto nakon kraha braka, a na ovakve golišave fotke od nje nismo navikli!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene