šanse su joj dobre

Konstrakta se na Eurosongu već upisala u povijest, a nakon prvog polufinala došlo je i do promjena na kladionicama

Konstrakta Konstrakta Pixsell 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Konstrakta Konstrakta +0 Konstrakta Galerija

Predstavnica Srbije na Eurosongu, Konstrakta, s pjesmom "In corpore sano" nastupit će u drugoj polufinalnoj večeri natjecanja, a ima velike šanse za prolazak u finale.

Pred nama je drugo polufinale Eurosonga, u kojem ćemo doznati preostale finaliste, a dobre šanse za prolazak dalje ima predstavnica Srbije Ana Đurić Konstrakta.

Pogledaj i ovo Baby Lasagna - 4 Što vi kažete? Baby Lasagna odradio drugu probu za Eurosong, promijenio je jedan detalj na sebi, evo kako su obožavatelji reagirali na to!

Ona se sa svojom pjesmom "In corpore sano" već upisala u povijest natjecanja iako još nije nastupila.

Naime, kako navode u članku o njoj objavljenom na službenoj stranici Eurosonga, ovo je prvi put u povijesti natjecanja da netko pjeva na latinskom jeziku, a ona ga k tome još kombinira i sa srpskim. Usto je i jedina predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu koja u pjesmi nema stihove na engleskom jeziku.

Brojne su i reakcije na tekst, u kojem se, među ostalim, spominje i zdrava kosa Meghan Markle, a zanimljivo je da je Konstrakta pjesmu napisala šetajući psa, što je nedavno sama otkrila medijima.

Inče, nakon prve večeri Eurosonga, u kojoj naša naša Mia Dimšić nije uspjela izboriti prolazak u finale, promijenilo se i stanje na kadionicama.

Predstavnici Ukrajine, Kalush Orchestra, i dalje su glavni favoriti za pobjedu, no više ih ne slijede Mahmood i Blanco iz Italije, koji su sada pali na treće mjesto, a umjesto njih je na drugo mjesto zasjeo predstavnik Velike Britanije Sam Ryder.

Najveći skok na kladionicama doživjeli su predstavnici Moldavije, Zdob si Zdub & Advahov Brothers, koji su se popeli za čak 10 mjesta nakon nastupa u prvom polufinalu i sada su 11., a ispred njih je Konstrakta.

Pobjednika ovogodišnjeg Eurosonga doznat ćemo u subotu, 14. svibnja. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić (Foto: Goran Perešin) +1 Borna Kotromanić Celebrity Još jedno hrabro izdanje jedne od najbogatijih Hrvatica: Hvali se vitkom figurom, a svi su primijetili i što je preskočila!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson - 3 Rebel Wilson - 1 Rebel Wilson - 5 Rebel Wilson - 4 +7 Rebel Wilson - 2 Celebrity Bivša punašna slatkica pokazala nikad tanji struk, ali i bujni dekolte, kojeg se ipak ne odriče!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene