Opa!

Lijepa kći bivšeg kontroverznog para odrasla je u pravu ljepoticu, na prvu je vidljivo od koga je naslijedila izgled!

Deva Cassel Deva Cassel Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Deva Cassel - 2 Deva Cassel - 1 Deva Cassel - 3 Deva Cassel - 5 Deva Cassel - 6 Deva Cassel - 7 Deva Cassel - 8 Deva Cassel - 9 Deva Cassel - 10 Deva Cassel - 11 +3 Deva Cassel - 12 Galerija

Deva Cassel nosila je reviju za Dolce & Gabbanu te u potpunosti oduševila svojim izgledom sa samo 17 godina.

Kćer bivšeg glumačkog para Monice Bellucci i Vincenta Cassela, Deva Cassel,  može se pohvaliti uspješnom manekenskom karijerom sa samo 17 godina, a čini se da je njezina blistava karijera tek započela.

Pogledaj i ovo Deva Cassel - 7 dostojna nasljednica! Kći jedne od najljepših žena na svijetu krala je svu pozornost na ulicama Rima, rasla je daleko od očiju javnosti, ali više se ne skriva

Mlada ljepotica prošetala je pistom na modnoj reviji dizajnera Dolcea i Gabbane te iznenadila sve prisutne svojim savršenim izgledom.

U haljini od tila sa izvezenom čipkom, kristalima i biserima, ponosno je šetala modnom pistom, a iz prvih redova podršku su joj pružali dečko Luca Sandro i njezina majka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deva Cassel (@d.casseluxxi)

Deva je karijeru modela počela prije godinu dana i već je jasno da će u tome biti jako uspješna jer, osim što je naslijedila izgled od svoje prekrasne mame, postala je i zaštitno lice luksuznog modnog brenda Dolce & Gabbana.

Na Instagram profilu prati je čak 697 tisuća obožavatelja koji joj na svaku njezinu objavu upućuju pregršt komplimenata.

Osim Deve, Monica i Vincet zajedno imaju i 11-godišnju kći Laonie. Njih dvoje upoznali su se 1996., kad su zajedno snimali filma "Apartman", a vjenčali su se 1997. godine. Navodno su imali otvoreni brak te su oboje često mijenjali seksualne partnere, o čemu je brujao cijeli Hollywood. Ona je čak jednom prilikom izjavila da od supruga i ne očekuje vjernost ako ga ne vidi po tri mjeseca, koliko su znali biti razdvojeni zbog poslovnih obveza i snimanja. Razveli su se 2013. godine.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer Lucija Lugomer Lucija Lugomer - 2 Lucija Lugomer - 3 +19 Lucija Lugomer - 4 Celebrity Lucija Lugomer zanosne obline istaknula u tigrastom badiću i bez dlake na jeziku rekla što misli o celulitu i komentarima!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Minea Minea Minea Minea - 1 +24 Minea - 2 Celebrity Minea pokazala noge u mini haljini i ostavila fanove u čudu: ''Godine idu, a ona je sve mlađa!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene